Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Het ultieme Capri gevoel!

Ben jij op vakantie geweest in Italië en ben je alweer heerlijk aan het nagenieten thuis? Wij van Zwemkleding kunnen het 'Capri'-gevoel naar jouw huis halen, zodat je nog lang kunt nagenieten van jouw Italiaanse vakantie die jij afgelopen weken hebt gehad! 

Koffer inpakken

Of ga je nog naar het mooie Italië? Om er van top tot teen beeldschoon uit te zien, wat natuurlijk wel echt past bij Italië, stop je jouw koffer vol met allemaal kleding! Van opvallende gekleurde bloesjes, tot wijde rokjes met een bloemetjesprint, enorm veel (retro) zonnebrillen en natuurlijk de perfecte strandhoed en jij ziet er beeldschoon uit. Een echte Italiaanse uitstraling voor een echte Italiaanse zomervakantie!


Heerlijk wegdromen

Geniet heerlijk in de tuin onder het genot van een lekker wijntje met een zelfgemaakte échte Italiaanse pizza in ouw nieuwe Capri-bikini. Of ben je al heerlijk aan het wegdromen over de azuurblauwe zee, de betoverende grooten en heb je al zin om lekker de avond door te brengen op de boulevard? Wij van Zwemkleding wensen jou een prchtige vakantie in het mooie Italië! Wie weet vind jij op onze website nog de perfecte badkleding, zodat jij lekker kunt zonnen in de nieuwste bikini.


vrijdag 9 augustus 2013
Lisa
badkleding, bikini, Capri, Italië, azuurblauwe zee, zee, betoverende grotten, grotten, wijntje, wijn, pizza, Italiaanse mode, pasta, boulevard