Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Het perfecte strandlaken

het perfecte strandlaken
 
De tempraturen gaan binnenkort weer snel omhoog naar lekkere tempraturen. Het kan dan natuurlijk niet zo zijn dat je geen goede strandlaken hebt om mee te nemen naar het strand of zwembad. Daarom vertellen wij je waar het perfecte strandlaken aan moet voldoen. Waar liggen we anders zo lekker op te zonnen? 
 

Wat maakt het perfecte strandlaken?

Er zijn natuurlijk veel factoren die meespelen om het pefecte strandlaken te vinden. Het begint natuurlijk allemaal bij het kopen van een goed strandlaken, maar dat is niet het enige. Je moet het strandlaken natuurlijk ook goed onderhouden. En omdat dat vaak erg moeilijk geven wij je ook een aantal tips om je strandlaken in goede conditie te houden. Je moet er namelijk wel meerdere keren van kunnen genieten en niet een keer. 

 
 
 
 

Kies een mooi strandlaken

We willen allemaal een mooi strandlaken hebben. Het zal ook een van de eerste dingen zijn waar we naar zullen kijken als we een nieuwe gaan kopen. Daarom spelen veel webshops in op dit klantengedrag en gaan ze mooie plaatjes als productafbeeldingen zetten. Hiun strandlaken moet namelijk de aandacht trekken van de mensen die op de website gaat scrollen. Als wij een strandlaken gaan kopen moet hij natuurlijk ook bij ons passen. Het oog wilt namelijk ook wat.

 
 
 
 

Hoe duur is het strandlaken

Wat ook een belangrijke factor is bij het vinden van het perfecte strandlaken is de prijs. Gemiddeld kost een strandlaken tussen de 20 en 40 euro, maar je hebt ze ook van een tientje of boven de 50 euro. Het is dan ook best logisch dat je sneller voor een goedkopere zal kiezen dan een dure. Het is ook niet altijd zo dat de goedkope strandlaken slechter zijn, maar vaker zien we wel dat de kwaliteit niet zo goed is. Dit komt omdat het maar twee of drie uitjes naar het strand mee kan waardoor ze daarna versleten zijn/ wil je toch extra lang genieten van een mooi en zacht strandlaken? Dan raden wij je aan om dan toch te kijken naar de iets duurdere strandlaken. Dan weet je zeker dat je er extra land van kan genieten. 

 
 
 
 

Hoe zacht moet hij zijn?

Niet allen de prijs en het uiterlijk is belangrijk, je moet er natuurlijk ook lekker op kunnen liggen. Let er daarom ook zeker even op waarvan het strandlaken gemaakt is. Wil je zeker weten dat het strandlaken lekker zacht is? Kies dan voor een strandlaken dat gemaakt is van zacht velours katoen. Het kan zijn dat deze wat duurder zijn maar je wilt ook niet dat je strandlaken aanvoelt zoals een stuk schuurpapier. De dikte heeft ook te maken met hoe het strandlaken ligt. Hoe dikker het strandlaken, hoe zachter dat zeggen veel mensen altijd. Toch kan het zijn dat je veel liever een wat dunner strandlaken meeneemt. Een dik strandlaken is namelijk ook meer gewicht waardoor het zwaarder is en moeilijker mee te nemen naar het strand omdat het niet in je tas past. Het kan daarom ook slim zijn om juist een wat dunnere strandlaken aan te schaffen.

 
 
 
 

 

zondag 9 mei 2021
Lizz