Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Het ideale product voor je haar in de zomer

De van oorsprong Italiaanse broers Guiseppe (Toni) en Gaetano (Guy) openden in 1963 de eerste TONI&GUY salon in Clapham, London. De jaren erna kwam er al snel uitbreiding in London en vanaf de jaren 80 zelfs ook wereldwijd. Nu is TONI&GUY een gevestigde naam met wereldwijd meer dan 420 salons in 42 landen. In Nederland heeft de eerste TONI&GUY salon zich in 1995 gevestigd in het winkelcentrum Magna Plaza in Amsterdam. In de jaren erna zijn er meerdere vestigingen geopend verspreid door het land. Stijlvolle en moderne kapsalons waar klanten zich thuis voelen en dé ultieme salonervaring kunnen beleven.

LONDON FASHION WEEK

TONI&GUY staat bekend als een vernieuwer binnen de haar-industrie en om het overbruggen van de kloof tussen high fashion en kappers. Dit wordt geïllustreerd door de sponsoring van de London Fashion Week en London Fashion Weekend. Deze samenwerking begon in september 2004. Als officiële sponsor van de London Fashion Week, creëert TONI&GUY elk jaar het haar voor meer dan 80 shows, in samenwerking met topontwerpers waaronder Giles Deacon, Todd Lynn, Jean-Pierre Braganza, Pam Hogg en Tata Naka.

 

Style statements

Gebruik je droogshampoo alleen om af en toe vet haar op te frissen zodat je de wasbeurt nog een dagje kunt overslaan? Old news! Droogshampoo is namelijk ook een perfecte stylingtool om je haar in een cool, trendy model te stylen. Inmiddels wordt droogshampoo niet voor niets door toonaangevende hairstylisten voor verschillende stylingtrucs gebruikt, zowel backstage als bij fotoshoots. Ook kun je het perfecte haar creeren voor op het strand. 

Droogshampoo als geheim wapen

Mark Hampton, Global Hair Ambassador voor TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, werkt backstage bij de Londen Fashion Week om modellen van indrukwekkende hairdo’s te voorzien: “Droogshampoo is mijn geheime wapen! Het is officieel natuurlijk bedoeld om vette haarwortels wat droger te maken zodat je je haar nog niet hoeft te wassen, maar het is ook een ideaal stylingproduct om dikker, voller haar te creëren of om zo’n trendy matte textured finish voor elkaar te krijgen.”

 

Hét musthave stylingproduct

Droogshampoo is multifunctioneel en hét musthave stylingproduct voor SS’15 om je haar een stylish look te geven. Waar de klassieke droogshampoo uit de Hair Meet Wardrobe collectie ideaal is om vet en natuurlijke oliën uit je haar te absorberen, zodat je ook de volgende dag frisse lokken hebt, bereik je met de nieuwe droogshampoos ook de volgende effecten: Een volumineuze upgrade van ingezakte lokken. Om slap haar meer body te geven. Meer textuur in golvend haar. Om je haar een fashionable matte finish te geven, zonder witte resten. 

Mee in de strandtas

Beide flacons zien er echt prachtig uit. Ze zijn licht qua kleur, mooi vormgegeven en stevig. Wij denken dat deze flacons het mooist zijn van alle andere (merken) droogshampoos. Je ziet daarnaast in één oogopslag voor welk doeleinde ze gebruikt kunnen worden wat ook erg handig is. Beide flacons hebben een inhoud van 250ml wat echt voldoende is voor heel lange tijd. Wil je de droogshampoo graag meenemen naar het strand en in je strandtas doen? Dan zijn er ook mini's verkrijgbaar. 

 

Sky High volume shampoo

De Sky High volume shampoo is voor glamorous body en bounce. Sinds het volgen van de serie ‘Geordie Shore’ (I know, hersenloos programma maar ik kan er echt van genieten) ben ik weer helemaal in to the volume. Deze droogshampoo moet je eerst goed schudden en vervolgens van ongeveer 15 tot 20cm sprayen. Je laat het vervolgens een paar seconden intrekken en vervolgens kun je je haar stylen. Resultaat? Heel veel volume en een ‘schoon haar’ gevoel. In combinatie met mijn Tom Sebastian toupeerborstel is deze droogshampoo goud waard.

 

De Matt texture droogshampoo

De Matt texture droogshampoo is voor morning after refresh with a matt finish. Ik gebruik deze droogshampoo nu bijna elke dag en ik ben fan. Ik wil namelijk mijn haar niet meer elke dag wassen en/of stijlen om mijn gezonde haren weer terug te krijgen. Dit resulteert in soms vettige haren die ik eigenlijk moet wassen. Vaak gebruik ik dan nog even een dag de droogshampoo die mijn haren ‘schoon’ maken en matt laten aanvoelen. Ik durf te zeggen dat ik niet meer zonder kan. Wel is het belangrijk om niet te dichtbij te spuiten want dan krijg je helaas een witte waas.

Video

Lijkt het jou leuk om in een video te zien hoe wij het perfecte beachhair creeren met de droogshampoo's? Laat het ons weten in de comments en misschien maken wij dan wel een video. 

 

vrijdag 4 augustus 2017
Jhemyla
droogshampoo, Toni & Guyr, beachhair