Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Herfstkleuren!

Herfst, misschien hou je helemaal niet van dit seizoen. Je kan alleen maar denken aan de zomer en hoe lang het duurt voor het weer zover is dat we lekker op het strand kunnen liggen. Maar misschien kunnen we eens proberen ons te laten inspireren door de herfst. Neem nou als voorbeeld de typische herfstkleuren. Rood, oranje, geel, allemaal hele leuke kleuren voor badkleding! 
 
Het voordeel van deze kleuren is, dat ze prima geschikt zijn voor de zomer, maar ook voor de winter. Juist omdat deze kleuren niet erg fel zijn, passen ze perfect in het najaar. Als je lekker een dagje naar de sauna of een indoor zwembad wil, steel jij de show in badkleding in deze herfstkleuren! 
 
We hebben voor jou hieronder twee collages gemaakt. Bij elk één kledingstuk voor dames en één voor heren. Misschien kunnen jullie allebei allebei zwemkleding kopen in dezelfde kleur. Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd en ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen. Super leuk toch?
 
 
 
 
 
In welke herfstkleur zou jij wel zwemkleding willen hebben? Of wil je dit najaar liever zwemkleding in een totaal andere kleur? Laat het ons weten op onze facebookpagina! 
 
 
maandag 2 november 2015
Jinke
herfst, autumn, najaar