Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Herfstige bikini's!

Nu het onofficieel officieel herfst is, wordt het tijd dat we de bikini’s maar weer op gaan ruimen. Of toch niet? Als ik eerlijk ben, heb ik nog helemaal geen zin om die super leuke bikini’s op te geven en in te ruilen voor dikke truien. Want, wat dacht je van bikini’s in de hippe najaarstinten? Wat dacht je van herfstbikini’s? Ik vind het een goed idee. Daarom heb ik de ultieme herfstachtige bikini’s voor je uitgezocht.

 

 

Met deze prachtige herfstige bikini’s ben jij helemaal klaar voor een gezellig avondje met je vriendinnen in een subtropisch zwemparadijs. Want, je wilt er toch wel hip en modieus bijlopen? ‘Last season’ (zomer dus) kan nog net, maar liever niet! We laten ons toch niet weerhouden door een beetje regen? Wij zijn toch bikkels? Wij, stoere vrouwen, laten ons uit het veld slaan door de kou? Nee hoor, dat nooit!

 

Ik ben helemaal klaar om de kou te trotseren. Ik zit zelfs te overwegen mee te doen aan de nieuwjaarsduik. Misschien sla ik ook wel een beetje door nu. Ik heb in ieder geval zin in een avondje zwemmen in de herfst! Jij ook? Wat is jouw favoriete herfstbikini?

 

woensdag 18 september 2013
Esther
Herfst, bikini's, leuk, herfstkleuren, hip in het zwembad