Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Heren zwemkleding

Niet alleen vrouwen hebben veel keus op zwemkledinggebied, mannen hebben dat ook! Er bestaat namelijk de zwembroek, een broek in de vorm van een onderbroek alleen dan voor het zwemmen. Een zwemboxer, deze heeft zoals de naam al zegt de vorm van een boxershort. Tot slot is er dan nog de short, die het meest te vergelijken is met een korte broek.

 

Zwembroek


De zwembroek wordt tegenwoordig het minst aangeboden in winkels en online shops. Dit komt omdat de zwembroek op modegebied niet veel uitstraalt, maar de broek heeft wel een goede pasvorm en valt gestroomlijnd aan het lichaam. Het is dus de ideale broek voor ervaren zwemmers.

 

Modekleuren zomer 2011: De zwembroek is niet echt modegevoelig. De kleuren zwart en donkerblauw zijn de meest geziene kleuren. Gaat u liever voor een zomers kleurtje? Dat kan ook, maar ga dan voor een effen kleur. Printjes zijn bij de zwembroek verleden tijd!

 

 

Zwemboxer

Een zwemboxer is geschikt voor mannen die de zwembroek fijn vinden zitten, maar liever iets meer stof dragen. De zwemboxer bevindt zich in de middenmoot qua populariteit. Deze broek kan door iedereen gedragen worden, als slaan de tieners en twintigers deze zwemboxer liever over.

 
Modekleuren zomer 2011: Streepjes zien we veel, evenals de gevlekte prints en natuurlijk ook de effen kleuren.
 
 
 
 

Zwemshort

De zwemshort staat op nummer 1, de winkels hangen er vol mee en online is er keuze genoeg. De tieners en twintigers begonnen ooit met deze trend, maar tegenwoordig mag de short voor iedereen. Een onderbroek eronder is de gemakkelijkste oplossing, maar helaas is dit niet bij elk zwembad toegestaan. Indien je een zwemshort besteld, bestel dan ook even een zwembroek mee.

 

Modekleuren zomer 2011: Bloemetjes zijn al jarenlang het modebeeld bij de short, dus ook dit jaar kunt u er niet onderuit. Zijn bloemetjes niets voor u? Wees niet bang, de ruit en de streep zijn ook helemaal terug!

 

 

Natuurlijk geldt bovenstaande niet alleen voor heren maar ook voor de zwemkleding voor jongens in alle leeftijden!

maandag 16 mei 2011
Bertine
Zwemshort, zwemboxer, zwembroek, zwemkleding