Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hemelvaartsdag

Morgen is het weer Hemelvaartsdag. Een dag waar iedereen op uit trekt en 's morgens vroeg de picknickmanden op de fietsen installeert en waar je met veel vreugde en plezier met je familie, vrienden en kennissen een heerlijk dagje op pad gaat! Gaan jullie morgen ook dauwtrappen of hebben jullie een ander leuk idee voor de boeg?

Kans op regen..

Helaas is er na een aantal jaar op Hemelvaartsdag weer kans op regen. Gelukkig wordt het morgen een heerlijk fietstemperatuurtje en laten we maar hopen dat het morgen toch nog mee valt met het weer! Mochten er een paar druppels naar beneden vallen, dan is het handig als je een tuniekje in je (fiets)tas hebt zitten. Een handig item waarmee je het iets warmer krijgt en waardoor je niet helemaal koud krijgt van de lichte regen.

 

Tuniek

Een tuniekje is erg handig als je op het strand heerlijk zit te zonnen. Als de zon even weg is en het wordt een stukje frisser kun je gemakkelijk je tuniek over je heen trekken. Ook na een heerlijk dagje zwemmen is een tuniek ideaal! Of als je even van het zwembad naar het restaurant wil lopen vlak in de buurt, dan kun je snel je modieuze tuniek aantrekken. Een tuniek, een handige item en super trendy!

 

Welke plannen heb jij voor morgen? Zelf ga ik fietsen en onderweg heerlijk een terrasje pakken en een ijsje eten onderweg. Wij van Zwemkleding wensen je een prettige Hemelvaartsdag en zijn benieuwd naar jouw activiteiten morgen!

 

woensdag 28 mei 2014
Lisa
Hemelvaartsdag, tuniek, regen, tuniekje