Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Handig: beachwear!

handig: beachwear

Wanneer je naar het strand (of openlucht zwembad) gaat is het handig om kleding over je bikini, badpak of zwembroek te doen. Eenmaal op het strand hoef je je dan niet meer om te kleden! Ook heel geschikt voor een warme zomeravond. Laat je verrassen door de grote variatie in beachewear en straal deze zomer in een prachtige strandjurk, pareo, tuniek of kaftan! Wij zetten de leukste beachwear items graag voor je op een rijtje.

Strandjurkjes

Veelzijdig, luchtig én comfortabel: strandjurkjes! Een strandjurkje trek je eenvoudig over je bikini of badpak. Slippers aan en gaan! Eenmaal op het strand is het simpelweg je strandjurk uitdoen en lekker zwemmen. Een strandjurk is ook heel geschikt om aan te hebben wanneer je een wandeling maakt over bijvoorbeeld een boulevard. Of wanneer je een hapje gaat eten! Maak je keuze uit een luchtige variant net over de knie, of ga voor een elegante maxijurk tot aan je enkels.

 LASCANA strandjurk met paisley-dessin

Pareo

Tuniek Geen zin in een strandjurkje of pareo? Ga dan voor een mooie tuniek! Een tuniek is heerlijk luchtig-casual met wijde mouwen. Minder accentuerend dan een strandjurkje of pareo en zeer goed te combineren met tal aan accessoires. Gebruik bijvoorbeeld een leuk gekleurd, dun riempje voor een eigentijdse look.

Poncho

Ook een leuke vorm van beachwear is de poncho. De poncho is een echt “overgooi-item”. In tegenstelling tot de pareo en het strandjurkje is de poncho het meest geschikt voor het strand. Omdat er vaak een split aan een of beide zijkanten zit is een poncho best “bloot”. Mocht je een poncho willen dragen naar een boulevard of bijvoorbeeld een restaurant dan kan deze uitsteken worden gecombineerd met een legging of broekje. Een poncho is ook een heel handig kledingstuk voor kleintjes. Peuterponcho’s zijn vaak gemaakt van badstof, zodat ze ook als handdoek kunnen dienen!

Lascana strandjurk met kleurrijk dessinElegante maxi-jurk van LASCANA

 

Kaftan

Een leuke variatie op de tuniek is de kaftan. Kenmerkend door zijn Midden-Oosterse look is dit een echte eye-catcher op het strand. Van origine bedoelt als mannengewaad, maar tegenwoordig ook veel gedragen door vrouwen. Heel makkelijk te combineren met leuke accessoires, zoals een mooi riempje, sieraden of strandtas. Kaftans zijn vaak uitgerust met een split en/of kwastjes. Ga voor een prachtige bohemian print of kies juist voor een mooie, egale kleur. Welke kaftan je ook kiest, met een echte kaftan steel jij de show!

  

woensdag 11 maart 2020
Lizz