Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Haarverzorging voor glanzend en mooi haar

Heeft jouw haar deze zomer ook heel wat te verduren gehad? Door al het zwemmen in onze favoriete bikini's in de zee of het zwembad, heeft ons haar het namelijk aardig zwaar. Chloor en zoutwater zijn niet goed voor onze mooie lokken en daarom kan je haar er in deze periode futloos uitzien. Maar hoe krijgen we ons haar weer gezond? En wat is gezond haar nou eigenlijk precies? Lees snel verder en jij krijgt je haar zo weer levendig! 
 

Gezond haar

Gezond haar herkent eigenlijk iedereen. Gezond haar glanst en ziet er sterk uit. Het is goed doorvoed en voelt zijdezacht aan. Gezond haar is gewoon prachtig en laat je stralen. Van gezond haar geeft je zelfvertrouwen een 'boost' en maakt je extreem sexy.

 

Wees zuinig op je haar en verzorg het goed!

Het is heel belangrijk om zuinig op je haar te zijn  en het goed te verzorgen. Als je dit doet, houd jij je haar namelijk in de perfecte conditie.

 

De Basis: Conditioner

Het is belangrijk dat je, na het wassen met shampoo, jouw haar iets extra's meegeeft. Daarom is het goed om na het wassen eigenlijk altijd een 'conditioner' te gebruiken. Een conditioner, je ziet het al in de naam, zorgt ervoor dat jouw haar zijn 'conditie' behoudt. 

 

Bescherm je haar tegen de zon

Het is van groot belang om je haar tegen de zon te beschermen. UV-straling is niet goed voor je haar. Dus vooral in de zomer is het verstandig om je haar te beschermen met een product met UV-filter, of een petje of hoedje te dragen. Als je dit afgelopen zomer niet gedaan hebt, denk er dan aan voor de zomer van 2016! Zo voorkom je heel wat schade aan je haar de volgende keer. Op zwemkleding.nl zijn veel petjes en modieuze strandhoeden te vinden; je vindt vast iets wat je helemaal geweldig vindt! 

 

Verhit je haar met mate

Ons haar föhnen, stylen, krullen.. We doen het allemaal. Maar om dit te kunnen doen, gebruiken we vaak hete lucht of hete platen/tangen. Deze hitte is ontzettend slecht voor ons haar en kan het ernstig beschadigen. Daarom moet je niet te vaak je haar verhitten, ook al vind je dat het dan mooier zit. Als je haar gezonder wordt, zal het er vanzelf ook mooier uit zien! Als je dan toch een föhn, styltang, of krultang wilt gebruiken, raden wij het aan om van te voren een speciaal, hittebeschermend haarproduct in te smeren en een zo laag mogelijke temperatuur te gebruiken. Daarnaast is het bij het föhnen belangrijk dat je de föhn in beweging houdt en niet op één plek houdt. Als je dit wel doet, raakt deze plek oververhit en beschadigd. 

 

Behandel en verzorg je haar

Naast de bovengenoemde dingen, is het ook belangrijk om je haar af en toe even goed te verzorgen en te voeden. Zo krijgt je haar de kans op weer te herstellen. Dit betekent dat we eens per week of eens per twee weken een haarmaskertje moeten inbrengen. Dit kun je ook bij de kapper laten doen, dan weet je zeker dat het goed gaat! 

 

 

 

donderdag 12 november 2015
Lisa Wolf
Haarverzorging, glanzend, mooi, haar