Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

GUHL vochtherstel lijn

De nieuwe GUHL Vochtherstel lijn, met waardevolle babassu-olie, dringt snel door in het haar, geeft intensieve hydratatie en maakt het haaroppervlak glad. Het regenereert zelfs de meeste droge delen van het haar – langdurig, zonder te verzwaren. Voor langdurig voelbaar zijdezacht haar vanaf de aanzet tot in de punten.  Nu hadden wij nog nooit van babassu olie gehoord dus hebben wij dat even opgezocht.

Babassu olie wordt in Zuid Amerika al eeuwen gebruikt vanwege haar huid- en haarverzorgende eigenschappen. Babassu olie is 1 van de meest drogende olien die er zijn. Dat maakt deze olie uitermate geschikt voor de vochtarme huid die tegelijkertijd vet is. Het snelle intrekken is ook ideaal als dagelijkse verzorging van beschadigd haar. Babassu olie is door het hoge gehalte aan laurinezuur en myrisinezuur in staat om uitdrogen van de huid te voorkomen. Trekt razendsnel in en laat absoluut geen vettig laagje achter. Babassu olie lijkt het meest op cocosolie, is pas vloeibaar boven 24 graden een heeft een licht zoetige geur. Een minder bekende toepassing van babassu olie is het verzorgen van poreus haar. Bij droog haar met gespleten punten is met regelmatig gebruik de conditie van het haar te verbeteren. Bron: www.missbio.nl

 

We beginnen bij de shampoo omdat dit het eerste product is wat je gebruikt. De substantie is doorzichtig en geconcentreerd. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig voor je haar. Mijn haar is vrij lang dus hebben we een hoeveelheid ten grote van een salmiakbal nodig. De shampoo ruikt wat zoet maar absoluut niet te overheersend. De shampoo schuimen wij grotendeels op in de hand en masseren we vervolgens in het haar. Het verdeeld gemakkelijk en het uitspoelen is ook een eitje. Het haar voelt na het gebruik van de shampoo wat zwaar maar schoon aan.

 

Na het wassen van het haar met shampoo gebruiken we de creme- conditioner. We zijn fan van dit soort producten. Het liefst gebruiken we het elke dag want het maak je haar zijdezacht. De conditioner is wit van kleur en heeft een dikke substantie. Het ruikt overigens net zo heerlijk als de shampoo, licht zoet en heerlijk fris. We verdelen de conditioner over de lengtes van het haar en niet bij de haaraanzet. We beginnen dus  vlak bij de oren en werk naar de punten toe. Vaak voegen we nog wat extra toe aan de puntjes. Dit laten we zo’n drie minuten zitten en vervolgens spoelen we het uit. Het haar voelt zijdezacht aan en is makkelijk te kammen.

 

Op de dagen dat we niet de creme- conditioner gebruiken, gebruiken we het haarmasker.  Het masker heeft een iets dikkere substantie dan de conditioner. We gebruiken het op precies dezelfde manier. Na ongeveer zeven minuten wassen we het weer uit onze haren. Onze haren voelen zijdezacht en het is super fijn om onze haren daarna te föhnen. Wat we vervelend vinden is die zeven minuten. Dit is vrij lang onder de douche en we  hebben nog meer te doen. Daarom gebruiken we het masker ook vaak op droog haar. Zeven minuten laten zitten en dan uitspoelen onder de douche (of waskom). 

 

 

 

De daily moisture spray is een spray voor elke dag. Het zorgt ervoor dat onze haren zijdezacht aanvoelen en makkelijk doorkambaar zijn. Wij gebruiken de spray elke dag en zijn er fan van. We gebruiken het vooral in de droge punten want door de spray zien ze er gezonder uit. Wel is het een pre om deze spray op vloerbedekking te gebruiken en niet op laminaat of tegels. Dit betekent dat wij de spray altijd in onze ouders slaapkamer gebruik. Waarom? Anders kun je ‘schaatsen’ met blote voeten want je vloer wordt -door de deeltjes die naast je haar vallen- spekglad. 

De prijzen: 

Shampoo: €5,39
Conditioner: €5,79
Masker: €7,35
Daily Spray: €7,09

De GUHL vochtherstel lijn  gaat zeker weten naar het lijstje met toppers. Het ruikt heerlijk, is prettig in gebruik, is zuinig, werkt en is te koop voor een betaalbare prijs. Zeker als je de producten in de aanbieding bij het Kruidvat koopt. Kijk voor meer informatie op de website van Guhl

 

donderdag 10 september 2015
Jhemyla
GUHL vochtherstel lijn