Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Foundation voor in de zomer | Guerlain lingerie

Ook in de zomer is het fijn als je kunt stralen met je make-up. Wij weten dat niet iedereen make-up draagt in de zomer. Voor de mensen die dit wel doen hebben wij de perfecte foundation gevonden: Guerlain lingerie de peau beauty booster. 

 

Foundation voor in de zomer | Guerlain lingerie

 

De illusie van een perfecte natuurlijke teint, een gevoel van frisheid in het begin van de zomer. Meenemen in je strandtas dus. Guerlain herdefinieert het concept van een droomachtige perfecte teint en creëerde: Lingerie de Peau Beauty Booster. Voor de illusie van een perfecte natuurlijke teint, heeft Guerlain de Lingerie de Peau Beauty Booster gecreëerd. Deze beauty booster belooft een perfecte teint dankzij de combinatie van 5 acties: hydratatie, bescherming, glans, correctie en egale teint. Ongrijpbaar en geheim smelt Lingerie de Peau BB samen met de huid voor een resultaat mooier dan ooit. Het geheim: de Bio-Fusion micro-netwerk, een combinatie van synthetische en natuurlijke polymeren uit textielvezels die de huid verzacht en vormt. Lingerie de Peau Beauty Booster bevat SPF 30 – PA +++.

 

Foundation voor in de zomer | Guerlain lingerie

De verpakking

De cream is verpakt in een zwart, super chique en langwerpig doosje. Bovenop het doosje staat dat het om de kleur ‘light’ gaat. De cream heeft drie kleuren: light, naturel en medium. Als je het doosje opent en de beauty booster eruit haalt dan komt er een nog mooiere verpakking uit. De beauty booster is verpakt in een soort van tube met een super handige drukknop om de cream eruit te krijgen. Ook kun je de flacon heel gemakkelijk open knippen om eventuele laatste restjes er ook uit te krijgen. De verpakking straalt dus absolute klasse uit waarop niks is aan te merken.
 

Foundation voor in de zomer | Guerlain lingerie

De substantie

De subsantie van de bb booster is heel erg dun. Wij konden bij de eerste druppel dan ook niet geloven dat die dekkend zou zijn. Zodra je de cream uitsmeert merk je hoe romig de structuur is en hoe dekkend hij is. Er zit een prettige geur aan de substantie die je meteen een zomers gevoel geeft. Het smeert ontzettend gemakkelijk uit en gaat niet in de lijntjes zitten. Je hebt echt maar een klein beetje nodig om je gehele gezicht te voorzien van de Guerlain lingerie de peau beauty booster. Daarnaast smelt de substantie echt samen met de huid.

 

Foundation voor in de zomer | Guerlain lingerie

Het resultaat

Zodra je de cream aanbrengt op je huid zie je meteen resultaat. De cream laat een prachtige tint achter zonder dat het een masker effect geef. Wij waren bij de verpakking al verliefd maar nu helemaal. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig om je huid een frisse uitstraling te geven. De cream blijft gedurende de dag goed zitten en hoeft niet bijgewerkt te worden. Wel poederen wij ons gezicht altijd even af omdat deze anders misschien iets te veel glimt.

 

Foundation voor in de zomer | Guerlain lingerie

 

Hierboven zie je een foto waarbij ik de beauty booster heb aangebracht samen met mijn anderen make-up. Je ziet dat mijn huid er fris en stralend uitziet ondanks mijn onzuiverheden. 

 

Foundation voor in de zomer | Guerlain lingerie

Conclusie/verkrijgbaarheid

De Guerlain lingerie de peau beauty booster is echt een pareltje in de wereld van foundations en bb creams. Hij heeft de dekking van een foundation en de luchtigheid van een bb cream. Wij snappen heel goed waarom iedereen zo’n fan is. De verpakking straalt absolute klasse uit en het flacon pompje is een gouden uitvinding. Nu hoef je nooit meer het laatste beetje weg te gooien! Je knipt gewoon de verpakking open en klaar is Kees. De beauty booster heeft een hoog dekkings-gehalte en blijft gedurende de dag goed zitten. Guerlain lingerie de peau beauty booster heeft een prijskaartje van €49,00. Badpak aan, Guerlain lingerie de peau beauty booster op en op naar het strand! 

 

donderdag 27 juli 2017
Jhemyla
Guerlain lingerie de peau beauty booster, foundation, zomer, zwemkleding