Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Grote badjes, kleine badjes: waterpret!

Het blijft Nederland waar we wonen, dus de dagen zon en tropische temperaturen wisselen de dagen met flinke wind en soms zelfs weer regen nog volop af. Maar als die zon dan schijnt, dan is het heerlijk om een duik te kunnen nemen in het zwembad in je eigen achtertuin! Omdat niet iedereen over de financiële armslag beschikt een luxe pool in de tuin uit te laten graven, zijn er gelukkig ook volop ‘tijdelijke’ en stukken goedkopere exemplaren voorhanden. En eigenlijk zijn ze een must voor gezinnen met (kleine) kinderen.

 

De tijd van het opblaasbadje alleen ligt ver achter ons, hoewel zo’n klein zwembadje het nog steeds wel erg goed doet bij de allerkleinsten. Nee, tegenwoordig hebben de zwembaden een hoge opstaande rand, veelal een trappetje, in sommige gevallen een whirlpool voor ultiem ontspannen bubbelen en vaak een filtersysteem waardoor je uiteraard wel in lekker fris water rond kunt dobberen. Een afdekhoes voorkomt dat het zwembad na het spelen onnodig vervuilt door bijvoorbeeld regen of bladeren.

 

Met alle kinderen uit de hele buurt in het zwembad? Er zijn exemplaren verkrijgbaar waarbij dat geen enkel probleem is. Je moet er alleen wel een goede plek voor in de tuin hebben! Wat te denken van het Gre Bora Bora ovaal framezwembad (foto), verkrijgbaar bij Wehkamp. Dit zwembad heeft een doorsnede van 5 meter! Dat wordt banen trekken! Voor 999 euro heb je de hele zomer zwemgenot.

 

 

De waterglijbaan van Hibba (foto) garandeert voor 159,95 euro eindeloos veel waterpret. Je kunt aan de achterkant van de glijbaan met een trap de glijbaan op klimmen en je naar beneden laten glijden over de glijbaan. En mocht je opzien tegen het opblazen: niet nodig! De baan is namelijk binnen twee minuten opgeblazen en is voorzien van een leegloopventiel. Wel zo makkelijk! Boven de glijbaan sproeit een sproeikop het water over de baan zodat de baan nat blijft. De baan is gemaakt van stevig gelamineerd materiaal en heeft daarom een goede kwaliteit.

 

 

Voor iedere portemonnee en voor iedere tuin is er wel een groot zwembad op een kleiner zwembadje verkrijgbaar. Laat de zon maar schijnen!

 
woensdag 22 juni 2011
Claudia
Zwembadjes, zwembad, zwembaden