Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Gloednieuwe webshops op Zwemkleding.nl!

Vol trots mogen wij zeggen dat wij drie nieuwe webshops erbij hebben op Zwemkleding.nl! De webshops zijn Beach Princess, Decathlon en Esterella. In deze blog, op tweede paasdag, vertellen wij jullie het één en ander over deze webshops. Enjoy!

Beach Princess

Bij Beach Princess vind je alles voor je modieuze en stijlvolle strand outfit. Door haar ruime assortiment vind je naast bikini's en badpakken, ook talloze strandtuniekjes, pareo's en de oh zo handige strandtassen! De badmode en badaccessoires van Beach Princess zijn erg uniek, de fashionista's van Beach Princess reizen meerdere malen per jaar af naar verschillende delen in de wereld, om exclusiviteit te kunnen blijven waarborgen en om nieuwe inspiraties op te doen. 

 

Decathlon

Decathlon is een sportwinkel met een breed assortiment! Bij Decathlon vind je maar liefst 65(!) sporten met de bijbehorende sportartikelen. Decathlon staat namelijk bekend dat zij ervoor zorgen dat alle sporten toegankelijk worden voor iedereen! Zo vind je namelijk bij Decathlon prachtige bikini's met een sportieve uitstraling. Voor effen zwarte bikini's of tankini's of bikini's met een leuk gestreepte print, ben je bij Decathlon aan het juiste adres!

 

Esterella

De webshop Esterella staat bekend om haar elegante, chique en modieuze lingerie en badkleding. De lingerie en badkleding van Esterella hebben een zelfbewuste- en verzorgde uitstraling, met oog voor kwaliteit, exclusiviteit en functionaliteit. Zo vind je bij Esterella prachtige bikini's, badpakken, tankini's, pareo's en andere (protheses) bad- en strandkleding.

 

 

maandag 6 april 2015
Lisa
Beach Princess, Decathlon, Esterella, badmode, bikini, badpak, badpakken, bikini's