Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Girlpower

De kleine dames kunnen ook deze zomer flink uitpakken, want, niks is te gek. Leuke triangelbikini’s of juist een mooi badpak? Alles kan deze zomer! Ook de zwemshorts zijn weer terug van weggeweest. Enorm stoer en enorm hip! Who run the world? Girls!

 

Gekke prints, lieve stipjes, schattige triangelbikini’s en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zo veel keuzes, zo veel inspiratie en zo veel leuke dingen. Om het allemaal even iets makkelijker te maken, hebben we even de leukste dingen voor girls op een rijtje gezet. 

 

 

Voor de stoere dames zijn er de ontzettend gave zwemshorts die direct een 'chille' surferlook creëren. Ben je de short zat? Dan kan die gewoon uit, want onder de short zit een super leuke bikini! De echt meisjes meisjes die houden van roze, strikjes en bloemetjes kunnen heel goed gaan voor de superschattige zwemrokjes.

 

Maar het a-symmetrische badpak is natuurlijk ook enorm leuk en door de felgele kleur enorm gedrufd. De witte triangelbikini is een echte eyecatcher. Aan de randen van de bikini's zitten leuke details als een roosje, een strikje en wat kralen. 

 

Heel veel plezier in het water met je prachtige en kleurrijke bikini's meiden! En onthouden hé,,, Who run the world? GIRLS! 

 

donderdag 28 februari 2013
Esther
Badpak, Bikini's, Stoer, Hip