Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: Vrouwelijk en tikkeltje mysterieus

Wij vielen als een blok voor de supercoole bloemige HOBISCUS board short. Deze supersnel drogende strandbroek is op wel duizend manieren te combineren door de vele leuke kleurtjes die erin zitten, maar je kan gewoon niet om de combi met het whkmp's BEACHWAVE corrigerend badpak heen. Deze twee samen zijn een must om je kast te hebben, want je hebt daarmee meteen dé perfecte basis voor een vrouwelijke en tikkeltje mysterieuze look. We laten je zien hoe!

 

 

Klaar voor een stroll langs het water

Het prachtige roze badpak heeft een afneembaar nekkoordje zodat je hem ook strapless kunt dragen. Je kunt hem perfect gebruiken als top boven een kort rokje of een lange rok, zoals de afgebeelde heerlijk licht en soepelvallende donkerblauwe Lascana maxirok. Doordat het badpak vaste cups heeft en van een corrigerende voering voorzien is, hoef je geen bh te dragen en ben je meteen klaar voor een stroll langs het water of klaar voor een middagje shoppen! Natuurlijk niet op je blote voeten, maar shoppend in je nieuwe blauwe slippers met zilveren studs.

 

           

 

Bijpassende strandshort

Op het strand kan je zo uit je rok glijden en ben je klaar voor de zon en voor een duik in het water. Wil je even lekker beach volleyballen of kastelen bouwen, dan trek je binnen een paar seconden je bijpassende strandshort aan, zodat je voor je gevoel niet helemaal ‘’bloot’’ erbij loopt. Er zijn vrouwen die zich nu eenmaal niet 100% zeker voelen met alleen maar zwemkleding aan en dan is dit dé perfecte oplossing.

 

          

 

Beautiful you!

Begint het een beetje frisjes te worden, dan trek je toch het Buffalo London strandshirt aan? Het shirt heeft een sexy wijde carmenhals met elastiek en lichte aanrimpeling langs de boorden en mooie lange trompetmouwen met volantrand. Het blijft allemaal perfect op zijn plek zitten doordat er een elastiek in de zoom zit verweven. De laaghangende zon is geen enkel probleem voor je met een zonnebril van het merk Michael Kors die met zijn zilveren montuur en spiegelglazen je mysterieuze look nog wat accentueert. Who’s behind those glasses? It’s beautiful shining you!

                          

Maak  je look compleet met een zonnehoed

Een strooien hoedje hoort er natuurlijk ook helemaal bij. Zonder hoed is je perfecte zonnige dag niet compleet. Het grappige is dat dit hoedje van stro lijkt, maar deze zonnehoed van Brunotti is gemaakt van een opengewerkte paper straw kwaliteit. Het is gedraaid papier dat later gebreid is. En alles wat je maar nodig hebt om mee te nemen kan je kwijt in je ruime Balearas strandtas, die prachtig matcht met je hoed en schoenen. Zo heb je met niet meer dan 8 items een look die je onderling uitgebreid kunt mix and matchen zodat je er elke dag anders uit kunt zien. Dussss...laat de zon nu maar schijnen!

 

zondag 14 mei 2017
Roos
get the look, strandoutfit, inspiratie, zwemkleding, oodt