Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: Stoere surf dudes

Cool cooler coolst! Bij snelle stoere boys met pit horen coole kleren waarin ze zich vrij en happy voelen als een vis in het water. Jongens die onbezorgd langs en in het water willen spelen en rennen zweren bij een lekker zittende zwemshort met leuke print en voor de warme uren van de dag een verkoelende zonnehoed die ook nog eens zo ontzettend awesome is dat ‘ie hem misschien nooit meer af wil (oké, alleen in bed dan). Wat heb je dan nog meer nodig dan lekker zittende slippers en een prettige en beschermende zonnebril, niets toch? Get that surfboard and hit the oceans!
 
 

Hit the ocean waves!

Kijk dan wat een ontzettend leuke zwemshort dit is, het heerlijk soepele stofje dat ook nog eens snel droogt (handig!) is van voor naar achteren versierd met hippe surfmannetjes die precies dat doen waar een beachboy naar verlangt: eindeloos waven over de golven. Geen zorgen over afzakkende broekjes want deze O'Neill zwemshort is precies op maat te krijgen in een paar simpele handelingen: trek ‘m strak met de vetersluiting en bevestig de klittenbandsluiting zo dat de short zit als een tweede huid. Geen omkijken meer naar. Bovendien zit er nog elastiek achter in de tailleband dus: komt goedddd! Natuurlijk kan je al die mooie schelpen die je vindt veilig opbergen in de opgestikte zak met klep- klittenband- en drukknoopsluiting. Ook met veel money in tha pocket kan je dat onmogelijk nog kwijtraken!
 
O'Neill zwemshort             

De coolste look van het strand

De bruine en blauwe kleuren matchen mooi met de slippers en de hoed. De hoed, die van 100% stro is en de sfeervolle naam ‘’ Barts Violin’’ draagt, komt uit de Barts all season collectie. All season omdat deze hoed niet alleen te dragen is in de volle zon, maar prima gedragen kan worden voor allerlei gelegenheden, al is het alleen maar om een übercoole look te fabriceren. En als je er dan toch al zo relaxt uitziet alsof je dagelijks op de golven balanceert, dan kunnen de super stoere Reef jongensslippers van bruin leer niet aan je voeten ontbreken. De zool heeft een anti-slip laag en de schoenen hebben een elastisch bandje achter de hak. No worries dus voor valpartijen en natte voeten, ze kunnen overal tegen en daardoor ideaal voor op het strand.
                
 
Kijk, en dan die bril met gouden montuur met opvallend mooie groene glazen van polycarbonaat. Dacht je niet meteen: ‘’waar oh waar koop je die want die MOET mijn zoon ook hebben?’’ Alleen al omdat je hem zelf stiekem zo ontzettend mooi vindt? Dat dachten we al! Je koopt hem gewoon hier via zwemkleding.nl, the easiest way. Klik maar op de afbeelding van de zonnebril en je bent nog maar een paar seconden verwijderd van je beste aankoop ever! Ray-Ban he…het kost misschien wat, maar je hebt daardoor wel jaren en jaren plezier van 1 bril. Tel uit je winst. Dus wil je een blije zoon..je weet het he? Dit is dé must-have look voor de liefste man in je leven!
 
 
 
 
donderdag 15 juni 2017
Roos
get the look, strandoutfit, surf dude, zwemkleding, jongens