Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: Purple & blue, I love you

Wat voor de ene vrouw een bron van plezier is, kan voor de andere iets zijn waar ze erg tegenop ziet. We hebben het in dit geval over het dragen van een bikini (of badpak), die met warme dagen hét perfecte outfit is, maar niet voor dames met een buikje. Het kan heel frustrerend zijn dat je eigenlijk wel lekker in zwemkleding wilt lopen, maar je heel onzeker voelt over je buik. Heb jij daar last van, dan hebben we voor jou de oplossing voor dit probleem.

 

 

Verhullende tankini

Kies als je je buik wilt verhullen voor deze oversized tankini van Lascana. De iets wijde, duikbedekkende snit met zijn nauwsluitende band verhult op een mooie manier wat jij niet aan de buitenwereld wilt laten zien. Door de perfecte pasvorm zit deze tankini als gegoten en loop, zit en lig je vol zelfvertrouwen op het strand. Je hoeft je eindelijk nergens meer druk om te maken en kan daardoor onbezorgd heen en weer rennen naar het water om een lekkere duik te nemen. De stof droogt snel en heeft een modellerende versteviging bij de buste en ingewerke softcups.

Mix and match met broekjes en tops

Wil je graag een bruine buik, trek dan de blauwe riviera bandeautop van Sapph eronder aan (het blauw komt heel mooi terug in de tankinitop) of draag de bijpassende voorgevormde bikinitop van Capoeira en shine in jouw sportieve beach look. Bij alle topjes zou je het helderblauwe mix-kini broekje van s. Oliver RED LABEL kunnen combineren. Samen met het zwarte broekje die bij de tankini hoort kun je zo heel veel verschillende combi’s maken.

Relaxt paraderen

Natuurlijk mag een handige strandtas ook niet ontbreken en van deze heldergekleurde roze variant word je al happy doordat je er naar kijkt. Behalve dat de tas een ultiem mode-item is, is hij door de soepele siliconen materiaal ook nog eens heel praktisch! Voor het ultieme zomerse gevoel steek je je trouwe voetjes in de metalic paarse Havaianas en kan je heerlijk relaxt paraderen op het schelpenstrand. Genieten maar!

 

zondag 2 juli 2017
Roos
get the look, strandoutfit, inspiratie, zwemkleding, oodt