Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: Een vrolijke outfit met pit!

Wij  vrouwen weten wat we willen. En soms willen we juist in onze zwemkleding lekker rocky en pittig voor de dag komen, zo’n look waarbij iedereen zich even voor je omdraait en waarmee je iedereen betovert achterlaat met een smiley face. Wie houdt er namelijk niet van vrolijk én pittig. En met de juiste basics ook nog eens super vrouwelijk en sexy. 


 

Kijk nou bijvoorbeeld eens naar die fabulous balconette bikini van Bench met het opvallende driekleurige blok dessin. De perfecte bikini als je ook bruine schouders wilt zonder witte strepen, want de bandjes zijn afneembaar. Ook mooi voor als je de bikini draagt onder een matchende zomerjurk zoals die van Buffalo, zo zie je de bandjes er niet onderuit komen en fungeert de bikinitop als een multifunctionele bh. Zowel de Bench bikini als de strandjurk zijn verkrijgbaar in andere kleuren die onderling ook mooi met elkaar te combineren zijn. Dus als dit niet echt je kleur is, maar je vindt de jurk en bikini zelf fantastisch, dan is er nog genoeg keus!


balconettebikini    

 

Met de jurk over je bikini kan je heerlijk in de winkelstraatjes of over het strand flaneren, maar wil je even lekker sportief in de weer met een vlieger, frisbee of tennisracket zonder je té bloot te voelen, dan trek je toch die hippe gele Brunotti strandshort aan?! De short is gemaakt van quick dry materiaal, ideaal dus voor een dag strand of tijdens het boardsporten. 

          

Met de slippers van Ipanema heb je 2 vliegen in 1 klap, ze zijn zowel comfortabel en flexibel genoeg voor op het zand en bij het water, maar staan met een jurkje ook heel gekleed. Nu nog de gepolariseerde Ray-Ban zonnebril met blauw / grijze glazen of als je het water in duikt de Speedo Aquapulse Max zwembril met UV-bestendige glazen (die ook, oh hoe heerlijk: antifog zijn) en ja, dán heb je de look waar je iedereen mee betovert. Natuurlijk kan je je eigen fantasie de vrije loop laten gaan en alles wat je zelf beter bij je vindt passen hier op deze site bij elkaar mix and matchen tot jouw ideale look.

 

zaterdag 29 april 2017
Roos
get the look, strandoutfit, inspiratie, zwemkleding, oodt