Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: Classy zomer-outfit

Hoe wauwie is deze vrolijke, gekleurde monokini?! Om helemaal summerproof te zijn én te rocken met je outfit op het strand, moet je deze monokini zeker hebben! De tropische print met onder andere papegaaien, palmbomen en bloemen in diverse hippe kleuren laat jou de zomer op haar best beleven. 
 

Een trendy monokini met speelse pareo

Wil jij ook meteen een boulevard-outfit of een outfit waarmee je even lekker makkelijk en toch trendy een hapje kunt gaan eten? Combineer deze monokini dan met de speelse pareo van BouFFante. Deze witte pareo met gekleurde franjes en studs, in matchende kleuren met de monokini uiteraard, houdt jouw zomerse outfit perfect in balans. 
 

    

Steel de show op het strand!

En waarom deze stylish outfit afmaken met simpele slippertjes als je ook kunt kiezen voor de zwarte, suède teensandaal van Unisa. Afgewerkt met Swarovski! Het merk Unisa staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en ervaring, waardoor je nog langer plezier zult beleven van deze mooie schoentjes. Het laatste kenmerk van een classy zomer-outfit is natuurlijk de zonnebril. En het liefst eentje van Michael Kors zoals deze! Deze zilveren uitvoering in pilotenmodel is perfect voor jouw zwoele zomerdag. Dus, wie wil wat koppies laten omdraaien op het strand? 
 
 
 
zondag 21 mei 2017
Roos