Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: Boys 'nd girls twinlook

Een hele uitdaging is het als je je zoon en dochter bij elkaar wilt laten matchen qua zwemkleding. Zo nu en dan is het gewoon leuk om een meisje/jongen-tweeling (of een zoon en dochter die qua leeftijd verschillen) kleding aan te trekken dat bij elkaar past. Dat als ze in een leuke zwemshort en bikini spelen iedereen kan zien dat die twee bij elkaar horen, en die leukerds zijn dan ook nog lekker van jou! Als je eventjes zoekt op kleuren en patronen die mooi bij elkaar passen, vind je een heleboel bij elkaar passende zwemkleding voor jongens en meiden en kan je iedereen een ''tweeling'' laten zijn!  

 

 

Match tip: herhaal kleuren

Bovenstaande setjes passen niet alleen qua kleur blauw mooi bij elkaar, ook in de details van de afzonderlijke items komen kleuren weer terug die de ander in bikini, zonnepet en slippers draagt. Kijk maar eens naar het paars in de Ray-Ban junior zonnebril van het meisje, dit zie je weer terug in de zool van de Imprint Pattern jr jongens slippers van O’Neill. Op het voetbed zie je een cool beach patroon met paarse luchten. En je ziet natuurlijk weer het paars terug in de Esprit halterbikini. Je dochter verwen je met fijne trendy Ipanema Anatomic Soft teenslippers in de kleur wit, die onmisbaar zijn in de zomer.

Meiden en jongens combi

Voor een jongen is de Nike Swoosh Logo pet werkelijk niet te missen en als je die in de kleur wit koopt dan zijn je kinderen weer een perfecte match! De blauwe SHIWI swimshort gradient past qua kleur mooi bij je dochters bikini en samen met de stoere en sportieve Nike Champ Ev0815 zonnebril (die ook heel goed door een meisje gedragen kan worden) is de look helemaal compleet. Meiden houden van variatie dus gun haar de Rifka 17 Jr triangelbikinitop die zo mooi met het broekje matcht van de Esprit bikini. Het topje is trouwens verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft inheems geïnspireerd borduurwerk en ronde metalen studs op de boven- en onderkant. De bikini is voorzien van uitneembare foamcups. 

 

Zie je hoe makkelijk het kan zijn om met maar een paar items een hele mooie mix and match te maken voor je kinderen? Als je nou ook nog eens een bikini voor jezelf uitzoekt die qua kleur en stijl bij deze look past, dan zijn jullie samen een prachtig setje! Have fun!

 

zondag 6 augustus 2017
Roos
get the look, meiden, meisjes, jongens, tweeling, zwemkleding