Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Gespot.... de felle zwemshort!

September is aangebroken en we rollen zo langzaam de nazomer in. Het is natuurlijk jammer dat de stranddagen voorbij zijn, maar dit is het moment om eens te kijken naar de grootste trends van deze zomer! 
 
We hebben deze zomer een heleboel trends voorbij zien komen. Van de monokini tot de grote strandhoeden. Maar laten we ons nu eerst focussen op de heren. Voor heren was de grootste trend dit seizoen wel de felgekleurde zwemshort. De zwemshort is een model dat, in tegenstelling tot de zwemboxer, los om de benen valt en vaak wat langer is. Dit type zijn we in werkelijk alle kleuren tegengekomen die je kan bedenken. Groen, blauw, roze, rood, geel, je kon het zo gek niet verzinnen of je kon er wel een zwemshort in kopen! 
 
 
Wij van Zwemkleding.nl vinden deze trend te gek. Al die kleurige zwemshorts op het strand vrolijken de boel enorm op en het past helemaal in het zomerse plaatje! Het voordeel van de zwemshort is dat hij ook prima kan doorgaan als normale korte broek. Met een shirtje erboven loop je zeker niet voor schut als je toch even ergens heen moet. 
 
Heb jij al zo’n gave felle zwemshort? Zo nee, het is nog lang niet te laat. De felgekleurde zwemshorts zijn tijdloos en kunnen ook zeker volgend jaar nog mee. Scoor dus nu nog zo’n gave zwemshort!
 
zaterdag 5 september 2015
Jinke
zwemshort, trend, zomer