Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Gehydrateerd de zomer door

 

1. Drink genoeg water

Het is heel belangrijk dat je genoeg water blijft drinken. Water zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Daarnaast is water gezond voor de lijn waardoor je er ook nog eens van kunt afvallen! Vind je water nou niet zo lekker? Neem dan water met een citroen smaakje. Heerlijk fris en net zo gezond.

 

2. Huidverzorging 

Smeer je huid ten eerste altijd goed in met een SPF in de zomer. De zon is al schadelijk genoeg dus probeer het zo veel mogelijk te herstellen met goede producten. Wij gebruiken graag de Estee Lauder Advanced night repair. De nieuwe, exclusieve ChronoluxCB™-technologie van Estée Lauder richt zich op alle zichtbare tekenen van huidveroudering en helpt het natuurlijke zuiverings- en synchronisatieproces van de huidcellen te bevorderen zodat de huid beter kan herstellen van schade door externe factoren, zoals UV-licht, rook en vervuiling. 

 

3. Maskertjes

Net zoals een goede gezichtsverzoring is het ook belangrijk dat je één keer in de week een maskertje aanbrengt. Het Glamorous Goji Quinoa gezichtsmasker is pure superfood voor jouw huid. Goji bessen zitten boordevol antioxidanten en Vitamine A en C die de natuurlijke veroudering tegen gaat. Quinoa zit vol met Vitamine B en C en waardevolle mineralen zoals calcium, magnesium en ijzer en hebben een intensief voedend en herstellend effect op je huid. Het diepreinigende effect van de cranberry scrubdeeltes zorgen ervoor dat je huid weer schoon en zacht aanvoelt. Super gezond en zacht voor je huid dus!

 

4. Lippen

Het laatste puntje, maar wel een heel belangrijke is de verzorging van de lippen. Vaak is dit een onderdeel dat vergeten wordt. Ook je lippen kunnen verbranden en geloof ons, dat is geen pretje. Lippen die verbrand zijn door de zon, voelen in eerste instantie gevoelig aan. De kleur wordt een beetje roze/ roodachtig. Als je lippen erg verbrand zijn, kunnen er blaren ontstaan. Soms blijft het bij kleine blaren, maar je kunt ook grote blaren krijgen. Gebruik daarom een lippenbalsem met SPF. Na het zonnen is het ook goed om je lippen weer te verzorgen. Een groot favoriet van ons is smith's menthol and eucalyptus balm. De verkoelende balsem verzacht lichte huidirritaties

 

We hopen dat jullie wat gehad hebben aan deze vier tips. Geniet vooral van de zon, maar vergeet niet je huid en lippen goed te verzorgen want dan heb je het langst plezier van de zon.  Vergeet zwemkleding niet te bekijken op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. 

 

dinsdag 24 mei 2016
Jhemyla
Gehydrateerd, zomer