Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Gaastra beachwear

Historie 

Het begon allemaal in 1897 toen Douwe Gaastra een ambitieuze en vernieuwende zeilmakerij in Sneek opende. Meer dan een eeuw later leeft deze iconische heritage nog altijd voort in de collecties van dit nautische lifestyle merk. De internationale allure spreekt een brede doelgroep aan, van professionele zeilers tot modeliefhebbers van de nautische lifestyle. Gaastra is officiële partner van een aantal bekende internationale zeilevenementen, zoals Les Voiles de Saint Barth en Copa del Rey. Ook zijn zij trotse sponsor van professionele zeilteams als Team Brunel (Volvo Ocean Race) en Quantum Racing Team. Bovendien is Gaastra trouwe sponsor van verschillende nautische erfgoeden. Zo sponsort Gaastra de ‘Sneker Pan’ tijdens het legendarische Skûtsjesilen en het prachtige gerenoveerde Scheepvaart Museum te Amsterdam.

 

Beachcollectie vrouwen

Gaastra bikini's, zwembroeken, strandlakens en al het andere dat bij een zonnige vakantie hoort vindt u hier! Of het nu een luchtige zomer blouse is om ‘s avonds te flaneren langs de promenade, of die bijpassende tas voor een volgende trip naar het strand, met de maritieme producten van Gaastra bent u altijd perfect gekleed.

 

De beachcollectie voor vrouwen is elegant en casual tegelijkertijd. Binnen de collectie vind je bikini's, srandlakens, hoeden, tassen en nog veel meer. Het overgrote deel van de collectie is uitgevoerd in de basiskleuren blauw en wit, waarmee je voor elke gelegenheid stylish en ready to go bent. Draag bijvoorbeeld bikini Searoom onder het tijdloze jurkje Sun Sailor. Een hoed beschermd perfect tegen de zon en van functionele & moderne tassen zoals tas Superior krijgen wij nooit genoeg. Om je outfit compleet te maken draag je de stijlvolle sleehakken Arial. De collectie is niet alleen heel erg stylish, maar ook functioneel. Laat je inspireren door de nautische beachwear van Gaastra!  

 

Beachcollectie mannen

De nieuwe Gaastra collectie Mariquita voor heren is modern en klassiek tegelijkertijd en geïnspireerd op het gelijknamige zeiljacht de Mariquita. De nautische look wordt gecomplementeerd met nieuwe prints verwassen effecten. De collectie is samen met de crew van de Mariquita ontwikkeld waardoor een perfecte samenhang tussen fashion en functionaliteit is ontstaan.

 

De beachcollectie voor mannen heeft o.a. ook de immens populaire 'short' zwembroek. Deze zwembroek komt tot halverwege het bovenbeen. Een echt comfortabele en nonchalante zwembroek die verkrijgbaar is in meerdere kleuren en prints. Daarnaast is ook de bootschoen volop in the picture bij Gaastra. Stijlvol voor onder je zwembroek maar ook geschikt voor onder die zomerse witte linnen broek. Naast schoenen heeft Gaastra ook kwalitatieve slippers die geschikt zijn voor elk zomers moment. Of je nou rondloopt over de boulevard of je voorbereid op een barbecue.

 

Gaastra beachbag

Je outfit is niet compleet zonder een mooie tas! Deze zomer kun je bij Gaastra kiezen tussen praktische shoppers, cross-body bags voor elke gelegenheid of elegante clutches. Bontgekleurd of effen, praktisch en functioneel: dit zijn de leukste tassen voor sport, winkelen, strand of een weekendje weg. Een functioneel accessoire voor een fashionable statement.

 

Een beachbag heeft verschillende voordelen. Zo kun je je gemakkelijk je handdoek erin kwijt. Als je het slim oprolt kun je nog een extra handdoek meenemen, één voor je vriend en één voor jou. Daarnaast is prettig om een hapje en een drankje vanuit huis mee te kunnen nemen. Natuurlijk kun je ook een terrasje pakken maar dit vind je portemonnee niet leuk. Daarom maak je zelf heerlijke, gezonde hapjes. Voor je mobiel is een extra vakje een must, hierdoor vind je je mobil snel terug want ontspannen op het strand is heerlijk maar bereikbaar blijven is ook belangrijk. Je weet maar nooit wie je tegenkomt! En vergeet natuurlijk je zonnebril en zonnebrand niet niet mee te nemen.

 

''Of je nu een bikini, strandlaken, tas of accessoire zoekt. Met Gaastra kom je altijd stijlvol en elegant voor de dag, of dit nu op het strand is of in de stad''.

 

Bestel jij bij Gaastra voor €199,- of meer? Dan ontvang je een een Gaastra beachbag t.w.v. €79,95! Gebruik hiervoor de kortingscode. Wij mogen namens Gaastra exclusief 2 Beachbags met strandlaken weggeven. Ga naar onze Facebookpagina en geef aan welke zomeressential niet in jouw Gaastra beachbag mag ontbreken om kans te maken op deze beachbag. De winnaar wordt op donderdag 30 april bekend gemaakt.

 

 

woensdag 22 april 2015
Jhemyla
Gaastra, beachbag