Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Fit worden in quarantaine

Fit blijven tijdens quarantaine

 

Veel Nederlanders zitten in quarantaine door de uitbraak van het coronavirus. Dit betekent dat we eventjes geen terrasjes kunnen pakken, niet uit kunnen gaan en niet kunnen winkelen. Met al deze tijd die overblijft gaan veel mensen thuis klussen, hobby’s oppakken en natuurlijk sporten! Dit is namelijk het moment om fit te worden voor de zomer, zodat wanneer (hopelijk) deze coronacrisis voorbij is jij kan stralen op het strand. Hieronder zet ik een paar buik-benen-billen oefeningen voor je op een rijtje die je makkelijk thuis kan doen.

Killer-abs met het alfabet

Kun je niet wachten om je wasbordje te showen deze zomer? Doe dan de volgende oefening tot je écht niet meer kunt. Deze oefening kun je doen op een yogamatje op de vloer of bijvoorbeeld op bed. Ga op je rug liggen en breng je benen omhoog in een hoek van 90 graden. Teken nu met je voeten de één voor één de letters van alfabet. Lukt het je om het hele alfabet te doen? Doe het dan gerust nog een keer! Door dit elke dag of om de dag te doen loop jij straks met echte killer-abs rond. Show ze vervolgens in één (of meer) van deze prachtige bikini’s hieronder.

Veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAXVenice Beach 2-delige beugelbikini met animal-printBENCH bustierbikini 2-delig bikinisetje in wit of rozeVENICE BEACH push-up top in mint/wit of zwart/wit

 
 

Prachtige benen met squats

Hoewel je veel meer traint dan alleen je benen (zo ook je billen en buik!) met deze oefening, is het toch een hele populaire oefening om snel je benen weer mooi in vorm te krijgen. Wanneer je snel last hebt van je knieën is het wellicht verstandig om deze oefening over te slaan. Wanneer je moeite hebt met deze oefening mag je er gerust een stoel bij pakken. De oefening gaat als volgt. Zet je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Doe vervolgens alsof je op een stoel gaat zitten. Let hierbij goed op dat je knieën niet verder komen dan je tenen! Probeer je benen in een hoek van 90 graden te houden. Een handige tip is het flink uitsteken van je billen als je gaat “zitten”. Doe deze oefening elke dag 25 keer en je hebt prachtige benen deze zomer! Show ze in deze high waisted bikini’s.

 

Ezelsbruggetje voor ronde billen

Tot slot gaan we de billen trainen met een van de meest effectieve oefeningen die er is voor prachtige, ronde billen: de glute-bridge! Deze oefening zorgt voor maximale impact op je gluteus maximus, medius en minimus. Dit zijn de drie hoofdgroepen spieren in je billen. Door ze alle drie effectief te trainen zorg je voor die mooie, ronde billen. De oefening gaat als volgt. Ga op de vloer liggen op een yogamatje. Je kan deze oefening ook op bijvoorbeeld je bed doen of een andere zachte ondergrond. Ga op je rug liggen en zet je benen in een hoek. Duw nu - terwijl je je nek, schouders en voeten op de grond houdt - je billen zo ver mogelijk de lucht in. Knijp ze goed samen! Je maakt als het ware een brug van je knieën tot aan je heupen in de lucht. Herhaal deze oefening ook 25 keer. Wanneer je deze oefening dagelijks of om de dag doet heb je deze zomer gegarandeerd prachtige, ronde billen. Show ze vervolgens in deze brazilian brief bikini’s hieronder!

donderdag 26 maart 2020
Lizz