Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Feestelijk kapsel: opsteken

Dit jaar mogen we flink uitpakken met onze kapsels. Helemaal tijdens de feestdagen is een perfect hairdo nooit to much. We zien een heleboel verschillende stijlen, maar de stijl die er toch uitspringt is opgestoken haar. Stijlvol, sexy, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. De perfect dress komt nog meer tot haar recht met een perfect kapsel! 

 

Het jaar 2013 was het jaar van vrijheid. "Omdat het kan" was een veel gehoord zinnetje. Jezelf zijn stond in 2013 centraal. Dit nemen we mee naar 2014 en hoe kunnen we dat beter doen dan er tijdens de feestdagen prachtig uit te zien? 

 

We zien verschillende hairdo's voorbij komen, maar degene die er toch echt uitspringt is opgestoken haar. Tip: krul je haar eerst voordat je het opsteekt. Zo krijg je de perfecte 'ik-kom-net-van-de-kapper' look. Opgestoken haar is vrouwelijk en sexy, want dit is de beste manier om je prachtige neklijn of je rug te laten zien. Gecombineerd met een low back (diep uitgesneden rug) is dit dé look voor tijdens de feestdagen! 

 

 

Voel je je niet prettig met opgestoken haar? Ga dan voor een mooie vlecht, of gooi je haar los. Mooie krullen staan deze feestdagen centraal. Tip: koop bij een willekeurige sieradenwinkel draaidiamantjes voor in je haar. Deze draai je met één beweging in je haar en het staat fántastisch! 

 

dinsdag 17 december 2013
Esther
Feestelijke kapsels, krullen, opgestoken, vlechten