Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Favoriete vakantieland 2015

Voor de meesten is de zomervakantie nu echt aangebroken. Afgelopen weekend zag ik al veel volgepropte auto's en campers over de snelweg rijden. Na een jaar hard werken en een jaar flink op school je best doen, mogen jullie nu samen genieten van een paar heerlijk vrije weken. 

Bella Italia

Tijdens de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht is naar voren gekomen dat Italië hét mooiste vakantieland is! Echter, ook al is Italië uitgekozen tot het mooiste vakantieland, toch gaan de meeste Nederlanders naar Frankrijk of Duitsland op vakantie. Maar goed, je mag wel blijven dromen toch dat je je bevindt in het prachtige Italia? De overige landen die in de top 5 staan als mooiste vakantieland in Europa zijn:

  1. Italië
  2. Spanje
  3. Frankrijk
  4. Duitsland
  5. Griekenland

Zelf lijkt mij Griekenland het allermooist! Ik ben er nog nooit geweest, maar als ik de plaatjes zie op internet of in het tijdschrift National Geographic lijkt me Griekenland wel het meest bijzondere land. Al die eilanden hebben iets magisch, iets sprookjesachtig en lijken zo romantisch! Ach dromen, dat mag toch wel? Ooit ga ik nog wel naar één van de eilanden van Griekenland en tot die tijd blijf ik mij maar heerlijk wegzwijmelen bij het oh zo mooie Greece!

 

                           Favoriete vakantieland 2015

 

Wat is jouw favoriete vakantieland? Ga jij ook voor een prachtig Europees land of zoek jij het wat verder weg? Laat het ons weten op onze Facebookpagina!

 

maandag 6 juli 2015
Lisa
favoriete vakantieland 2015