Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Favo badpak voor meisjes met maat 116 en 122

Leuk die kerstvakantie, maar menig ouder zit weer met de handen in het haar, want hoe moet je deze vakantie doorkomen zonder dat je kinderen zich gaan vervelen of alleen maar achter een beeldscherm gaan zitten?

 

Maar hey, wat dacht je van een dagje zwembad? Niet alleen voor mama en papa leuk, maar zéker ook voor je dochter en/of zoon! En heb je een sportieve meid in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar, dan hebben we hier de leukste badpakken in de maten 116 en 122 (die natuurlijk ook in een paar maten kleiner en groter te koop zijn). Zo krijg je haar zeker mee, want welk meisje wil nu niet haar nieuwe badpak uitproberen en showen?!

 

Favoriete badpak voor meisjes

 

De meest favoriete meisjes badpakken

Terwijl wij de nieuwste én meest favoriete meisjesbadpakken uitlichten tussen de tekst door, is het misschien leerzaam om tegelijkertijd te lezen waarom jij en je dochter je altijd moet douchen voor het zwemmen. Stap jij stiekem ook wel eens langs de douche zonder je nat te maken en gewoon droog in het zwembad te plonsen? Lees dan nu waarom dit helemaal niet zo’n goed idee is en het ten koste gaat van jouw eigen gezondheid én die van je dochter.

  

Waarom douchen voor het zwemmen zo belangrijk is

Het is natuurlijk ook wel een raar idee, je nat maken voordat je toch al nat wordt in het zwembad. Toch is de reden waarom je je af moet spoelen een heel andere dan je waarschijnlijk zal denken. Na het lezen van dit artikel zal je waarschijnlijk ook heel anders nadenken over het verplicht douchen.

 

     

 

Badpakken met (foto)prints zoals flamingo's, Disney figuren of tijgers!

 

Ademhalingsproblemen

Je ruikt vast altijd wel die sterke chloorlucht als je in het zwembad komt. Dit komt doordat men het zwembadwater desinfecteert met chloorproducten. Hierdoor wordt het water vrijgehouden van bacteriën, maar het bijproduct hiervan (chlooramine) kan ook ademhalingsproblemen veroorzaken, Chlooramine komt vrij als het chloor in aanraking komt met een ander stofje, zoals zweet, parfum, haargel, cosmetica, crèmes en ook urine.

 


 

 

Schoon zwembadwater

Als het in aanraking is gekomen met een stof komt de chlooramine bovenop het water drijven, waardoor je kortademig kan worden. Daarom is schone badkleding en minimaal 15 seconden goed douchen zo belangrijk. Als je doucht blijft het zwemwater schoner en zijn er ook minder chemicaliën nodig om het water te desinfecteren.

 

 

 

Vanaf 7 jaar alleen naar het zwembad

Ook een nieuw badpak kan je het beste even onder de douche houden. Heb je een mooi badpak in maat 116 of een badpak in maat 122 gevonden en je dochter gaat hem in de vakantie meteen testen, vertel haar dan hoe belangrijk het is om van te voren even een douche te nemen. Het komt voor dat kinderen al vanaf 7 jaar alleen naar het zwembad gaan om daar met vriendjes en vriendinnetjes te zwemmen en als je dochter ook al zelfstandig genoeg is, leg haar dan uit waarom je moet douchen en zal ze het nut er zeker van inzien.

 

 


 

Zoek samen met je dochter naar het mooiste badpak

Meiden van 5 jaar vinden roze vaak nog de mooiste kleur: de kleur van prinsessen en zoetigheden. Op zwemkleding.nl vind je de leukste roze badpakken van dit jaar, maar ook als je prinsesje van groen of rood of blauw houdt zijn er badpakjes genoeg om een keuze uit te maken. Vanaf 6 en 7 worden meiden al behoorlijk modebewust en vinden ze niet alles meer leuk wat mama heeft uitgekozen, daarom is een online vergelijkingssite een uitkomst. Samen kies je alle badpakken die je leuk vindt door ze een hartje te geven en nadat je kleuren en prijzen en winkels met elkaar hebt vergeleken kan je met een druk op de knop het mooiste of voordeligste badpak direct bestellen! Easy peasy!

 

Heb je al een keuze gemaakt? Je kunt ook even naar onderen scrollen voor nog meer mooie badpakken in de maten 116 en 122, maar je kan ook via de zoekfilters op onze pagina alle modellen en kleuren bekijken. Wij zijn benieuwd welke jij kiest!

 

 

 

 

woensdag 1 januari 2020
Roos
badpakken, meisjes, maat 116, 122