Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Fashion item: hoed

Een hoed is perfect voor ieder weertype: bij zonnig weer om je haar en je ogen te beschermen tegen de zon, bij regenachtig weer om je kapsel te beschermen en bij normaal weer omdat het gewoon onwijs leuk staat. Het enige waar de hoed niet zo geschikt voor is, is harde wind. Maar, daar storen we ons niet aan! Een hoed is fashionable, een hoed staat zelfverzekerd en een hoed is fun! 

 

 

Fashion hoed

Een fashion hoed kan je dragen bij bijna iedere outfit. Draag hem in de winter bij een lange trenchcoat en in het najaar bij een leuke jurk. Met een hoed maak je je outfit helemaal af. Daarnaast is een hoofddeksel natuurlijk erg geschikt voor een bad hairday! Niemand die ziet dat het niet wilde lukken met je haar, lekker nonchalant! 

 

Strandhoed

Als het zonnig weer is, mag je de strandhoed weer uit de kast trekken. Stijlvol en elegant, het maakt je zwemoutfit helemaal af! Helaas lijkt het weer in Nederland wat minder te worden... Dag nazomer! Maar ben jij nog van plan om op vakantie te gaan? Lucky you! Vergeet je strandhoed niet! 

 

maandag 6 oktober 2014
Esther
Hoed, fashion, grote hoed, strandhoed