Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Exotic Girl versus Persian Jewel

De bikiniwedstrijd van het merk Watercult gaat deze maand tussen de bikini’s van de collectie Exotic Girl versus de Persian Jewel! 

De Exotic Girl

De bikini van de collectie Exotic Girl is voorzien van een bloemetjes motief. En welke vrouw wordt nou niet blij van bloemen? Deze bloemtjes bikini geeft u een zomers gevoel, waardoor u met deze vrolijke bloemetjes bikini al helemaal klaar voor de zomer bent! U straalt als nooit te voren met deze kleurrijke bikini van het merk Watercult. 

Persian Jewel

De Persian Jewel bikini heeft veel sierlijke prints op haar bikini. Dit jaar zijn de ethische prints helemaal in, waardoor u een echte trendsetter bent op het strand! Met sierlijke motiefjes en prachtige sieraden op het bikinitopje en/of het bikinibroekje loopt u elegant over het strand, waardoor deze bikini ook een echte musthave voor aankomende zomer is.

 

 

Wie o wie ??

Bent u een echte exotische dame en heeft u nu al zin in die heerlijke gekleurde cocktailtjes aan het strand? Dan is de Exotic Girl bikini echt wat voor u! Of bent u een dame die er elegant uit wilt zien op het strand met prachtige sieraden op de bikini? Dan is de Persian Jewel bikini voor u geschikt! Beide Watercult bikini series vindt u in onze eigen webshop.

 

Laat u ons weten welke u uw favoriet is? Ik ben benieuwd welke collectie van Watercult deze maand de bikiniwedstrijd wint!

 

zaterdag 9 maart 2013
Lisa
Exotic Girl, Persian Jewel, Watercult, ethische prints