Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Everything black

Dat veel vrouwen zwart dragen, is niet zo gek! Zwart is een basiskleur die nóóit uit de mode verdwijnt. Hartstikke handig om daarom een zwart prachtstuk in huis te hebben! 

Wat zegt zwart?

Zwart wordt in de modewereld gezien als een chique kleur. Vaak wordt zwart namelijk gedragen tijdens feestelijke gelegenheden. Denk maar aan kerstmis, oud en nieuw en een ander speciaal feest. Veel vrouwen zie je in prachtige jurken met zwarte high heels! Bovendien zie je de kleur zwart ook vaak tijdens zakelijke gelegenheden. Mannen dragen vaak zwarte pakken en vrouwen zie je veel in zwarte colberts of in een chique mantelpak. 

 

Zwarte badkleding

Maar waarom is zwart dan een hartstikke hot item in de badmode? Zwart kleedt namelijk ontzettend goed af! Een zwarte bikini oogt ontzettend vrouwelijk, chique en elegant. En een zwart badpak is hartstikke handig als je bijvoorbeeld je buikje een beetje wilt bedekken. Zwart is een veilige kleur, een kleur die nooit uit de mode verdwijnt en waarmee je ontzettend goed combineren met andere kledingstukken! En daarom, om al deze redenen, is een zwart prachtstuk een echte musthave voor in je kledingkast!

 

dinsdag 12 augustus 2014
Lisa
black, zwart, zwarte badkleding