Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Er komt lenteweer aan!

Er komt lenteweer aan!

Door de coronacrisis moeten we nog minstens drie weken binnenblijven. Vooral met kinderen kan dit een enorme uitdaging zijn. Gelukkig komt er lekker weer aan! Zo voorspellen de weersverwachtingen van dit weekend maar liefs een temperatuur van rond de 20 graden. Echt lenteweer, dus. Dit betekent dat de kinderen lekker naar buiten kunnen spelen in de tuin. Hier hoort natuurlijk de nodige waterpret bij. We zetten graag voor je op een rijtje wat je nodig bent voor uren speelplezier.

 

Juiste (zwem)kleding

Hoewel de zon nog niet echt “brand” is er wel sprake van uv-straling. Uv-straling kan schadelijk zijn voor de huid. Bescherm daarom je kinderen goed door ze uv-werende kleding aan te trekken. Hierbij kun je kiezen voor opties met korte en lange mouwen, voor wanneer het buiten nog fris aanvoelt. Combineer het met een leuke zwemshort en je kleintjes zijn klaar voor echte waterpret!

 

 

 

Zwemshorts

Bij een uv-werend shirt hoort natuurlijk een leuke zwemshort. Deze zijn ook ideaal om te dragen als gewone short in de zomer! Door het unieke materiaal droogt een zwemshort zeer snel. Daarnaast hebben de zwemshorts dus ook een uv-werende werking. Op die manier weet je zeker dat je kinderen geen kou vatten en goed beschermt zijn tegen de zon. We hebben hier onder de leukste uv-werende zwemshorts alvast voor je op een rijtje gezet.

 

 
 

 

Petje op!

Tot slot mag een bijpassende stoere pet natuurlijk niet ontbreken. Een pet beschermt niet alleen tegen de zon, ze staan ook nog eens heel leuk. Daar komt bij dat met een pet op je net even wat beter kan zien als de zon hoog aan de hemel staat. Wel zo handig wanneer iemand bijvoorbeeld een bal naar je gooit! Een pet houdt tevens al het haar uit je gezicht. Hieronder staan de meest populaire petjes van zwemkleding.nl voor je gesorteerd.

 

 

 
 

Spelen in de achtertuin

Nu de kinderen klaar zijn voor het heerlijke lenteweer is het natuurlijk tijd voor leuke accessoires om mee te spelen. Zo kunnen de kinderen alvast lekker spetteren in een bodempje water, spelen met waterballonnen of een balletje trappen. Voor de hele kleintjes zijn peuterbadjes ook een uitkomst. Nog te koud voor water? Vul de peuterbadjes dan met ballen! Zo heb je in de lente een ballenbak en in de zomer een zwembadje. Onderstaande peuterbadjes zijn super geschikt om te fungeren als ballenbak én zwembadje. Naast een ballenbak kun je ook gewoon een handdoek in het peuterbadje leggen. Leg hier wat speelgoed op en voilà; een tuinbox.

 

 

 

 

Sport en spel

Voor de wat grotere kinderen is er uiteraard ook genoeg te doen in de achtertuin, ook tijdens de coronacrisis. Naast lekker spelen in een zwembad zijn er ook voldoende andere (water)sporten waarmee ze zich uren kunnen vermaken. Laat ze bijvoorbeeld lekker badmintonnen, volleyballen of voetballen! Sproeier erop, muziekje erbij aan en de middag vliegt om. Natuurlijk zijn onderstaande artikelen ook heel geschikt voor volwassenen! Niks leuker dan uitvechten wie nu de afwas mag doen over een potje ouderwets volleyballen.

 

 
donderdag 2 april 2020
Lizz