Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Eindeloos stylen: Protest Mix & Match collectie

Musthaves zijn het sowieso, maar een must-do is ongetwijfeld dat je de oogstrelende mix and match bikini’s van Protest lekker gaat combineren met elkaar. De nieuwste collectie 2017 laat je verleiden tot sprankelende combi’s waarbij je triangle- bandeau- of haltertops eindeloos kunt mixen met allerlei verschillende bikinibroekjes die qua kleur en patroon ook weer prachtig met elkaar matchen. Go get 'em girl!

 

De laatste trends en stijlen

Zoals altijd kan je van Protest hoogwaardige waterproof en ademende materialen verwachten, waarbij je tevens gegarandeerd bent van de laatste trends en stijlen vanuit de hele wereld. Het sportieve merk is ervan overtuigd dat iedereen plezier kan hebben aan en in het water en de badkleding is daarom toegankelijk voor iedereen die er goed uit wil zien. Design is de motor van Protest. That’s the spirit!

 

Eindeloos stylen: Protest Mix & Match collectie bloemen

Een explosie van kleuren en patronen

In de Mix & match collectie van 2017 word je verrast door een explosie van kleuren en patronen waaronder een super cute bloemetjes design, een opvallend chevron patroon in zwart en wit en een aardse, etnische streep. De bikini’s zijn onder andere afgewerkt met prachtige glanzende metallics, stoere studs, mooie stiksels en luxueus borduurwerk. 

 

De bikini van je dromen mix en match je zelf bij elkaar

Ga je voor stoer, verleidelijk, vrouwelijk, lief of sportief? Ook de bikini van jouw dromen zal erbij zitten en dan is het ook nog eens een match made in heaven, want die match stel je zelf samen in je eigen unieke smaak! You choose how you want to wear it!

 

winactie Protest mix & match zwemkleding.nl

Winactie: 2x €75 shoptegoed bij Protest!

Watttt?? JA, je leest het goed, je kan maar liefst 2 keer 75 euro shoptegoed winnen bij Protest! Wat je daarvoor moet doen? Ga snel naar onze Facebookpagina en laat in een reactie weten welke Protest bikini jij zou willen kopen. Verras ons met jouw mix and match skills! Like vervolgens onze pagina en tag die ene leuke vriendin/tante/zus etc. die vervolgens met jou meedingt naar deze fantastische prijs. Wie weet liggen jullie over een paar weken in het zonnetje in je eigen hippe Mix & Match bikini van Protest t.w.v. €75 euro per stuk! Gogogo! 

 

 
donderdag 6 april 2017
Roos
Protest, Mix & Match collectie, 2017, winactie