Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Eindelijk is het zomer!

Summer alert! Oh eindelijk is het dan echt zomer. 21 juni is echt zo’n datum om zwijmelend naar uit te kijken terwijl het ook maar een datum is natuurlijk, waarop het kan regenen. Maar we hebben zo veel geluk, het is deze hele week machtig mooi zomerweer! Ik heb al heerlijk in mijn nieuwe bikini in het zwembadje achterthuis gelegen (dobberend op mijn superleuke flamingo zwemband) en later op de trampoline ben ik gaan googelen over de zomer. Ik vond echt leuke weetjes!

 

Eindelijk is het zomer!

Zomerzonnewende

Het blijkt dat de oorspronkelijke naam van zomer het woord somer en sumar is. Niet zo heel erg anders dus dan het woord zelf, maar klinkt wel grappig oud. De zomer begint bij ons op het noordelijk halfrond op 21 juni en wordt ook wel de zomerzonnewende genoemd. De zon bereikt op deze dag de hoogste stand boven de horizon en de dag duurt het langst. En wist je dat de zomer elk jaar weer op een ander tijdstip begint? Deze zomer is dat om 06:24, maar volgend jaar is dat bijvoorbeeld om 12:07. Maf he?

Superleuke bikini’s geshopt

De zomer is ook meteen hét seizoen van de lekkere lange zomervakantie en wij gaan deze zomer naar Italië. Ik heb al een tijdje geleden een paar superleuke bikini’s geshopt, maar ik ben er achter gekomen dat ik een badmuts nodig ga hebben in het zwembad in Italië. OMG! Die zijn daar dus verplicht. Nu heb je wel een paar badmutsvrije campings daar, maar deze muts gaat natuurlijk weer naar een camping die daar niet zo soepel mee is en het dragen van een badmuts verplicht stelt. I am not amused!

 

witte badmuts

 

Mooie badmutsen online te koop

Totdat ik online eens ben gaan zoeken naar mooie badmutsen en eigenlijk zijn die zo gek nog niet. Vooral als ik zorg dat ze leuk matchen met mijn bikini’s, kan ik er nog best een leuk fashionable voordeel uithalen. Nu ik toch aan het zoeken ben kan ik net zo goed mijn meest favoriete badmutsen laten zien, misschien heb jij er ook nog wat aan en kan je met me meekijken. Dus scroll lekker naar beneden en laat je verbazen, want een muts voor in bad is best hip zoals je ziet!
 

Sportieve badmutsen
De sportievelingen onder ons weten als geen ander dat een badmuts niet alleen praktisch kan zijn, maar ook kan zorgen voor meer snelheid in het water. Bij onderstaande exemplaren spat de snelheid er bijna vanaf en dat snelle modellen niet saai hoeven te zijn hebben we hier meteen mee bewezen. Ja toch?!
 

  

 
 

Badmutsen in een uni kleur
Deze mutsen in uni kleur zien er niet alleen sportief uit, maar geven je zwemoutfit ook een zekere style. Heb je een badpak of bikini met dezelfde kleur en je doet 1 van deze badmutsen op, dan laat je zien dat je gevoel voor matchen hebt en geef je je look een extra summer boost!
 

  

 
 

Badmuts met leuk patroontje

Wat worden we vrolijk van deze fleurige printjes! Zelfs als een badmuts niet verplicht zou zijn zou je deze bijna kopen alleen al om de fijne kleurtjes! En wat dacht je van een ananas op je hoofd???
 

  

 
Soliconen badmuts
Heb je een groot hoofd of veel hoofdhaar, dan is een siliconenen badmuts perfect omdat deze wel tot 10x zo groot kan uitrekken! Siliconen badmutsen zijn gemaakt van 100% siliconen, wat een rubberachtige stof is. Het is dus erg rekbaar, waterafstotend, UV-licht bestendig, plakt niet en levert geen allergische reacties op.
 

 

 
Stoffen badmutsen
Het voordeel van een stoffen badmuts is dat deze wél water doorlaat en daardoor kan je je hoofd koel houden. Doordat de badmutsen van 100% polyester zijn gemaakt zijn ze ontzettend duurzaam en heeft UV-licht of chloorwater geen invloed op ze. Dankzij het lycra heeft de muts een mooie pasvorm.
 

 


En als hier geen muts tussen zit die je graag zou willen kopen, scroll dan even naar onderen voor veel en veel meer prachtige badmutsen!
 

 
 
 
dinsdag 20 juni 2017
Roos
Zomer, badmutsen, badmuts