Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een zonvakantie beter dan andere vakanties?

Zonnen en tegelijkertijd relaxen op het strand, terwijl je helemaal bent ingesmeerd met olie en zonnebrand. Je hebt een goed boek bij je en je bent een heerlijk verkoelend drankje aan het drinken. Dit is toch het heerlijkste wat er is! Je kunt af en toe lekker afkoelen in het water en de hele dag genieten… Laat die warme temperaturen maar komen! 

 

Zonvakantie of citytrip?

De periode om je hoofd helemaal leeg te maken en optimaal te genieten, zodat je daarna weer fris, en met een lekker bruin kleurtje, kunt beginnen aan de dagelijkse dingen. Citytrips zijn leuk, maar niet echt een ‘vakantie’. Je bent toch altijd actief bezig en op avontuur om de stad te verkennen, maar soms moet je jezelf gewoon wat rust geven en vooral helemaal niets doen. Dan kunnen je lichaam en geest allebei goed uitrusten en kun je de dingen doen waar je normaal geen tijd voor hebt. Je zou eindelijk dat ene leuke boek kunnen gaan lezen of met de kinderen enorme zandkastelen gaan bouwen. 

 

Wij leggen je uit waarom wij zonvakanties stiekem leuker vinden dan citytrips om toch een keer die rust te pakken die jij jezelf soms niet gunt.

 

Heel veel zonnen

Tijdens een zonvakantie kun je lekker de hele dag in de zon liggen. Lekker dat bruine kleurtje pakken die je graag wil. Oké.. het is misschien niet handig om de hele dag in de zon te liggen, dus smeer je goed in met zonnebrandcrème. Maar na dat weekje op het strand heb jij een heerlijk bruin kleurtje en kun je weer fris en uitgerust aan het werk.

 

                              

 

Soms goedkoper

Vakanties zijn over het algemeen aardig prijzig, maar we kunnen wel zeggen dat zonvakanties vaak goedkoper uitpakken dan citytrips. Bij een zonvakantie betaal je vooraf het bedrag en betaal je verder niet heel veel extra geld, vooral niet als je all-inclusieve gaat. Bij in citytrip is dit toch lastiger in te schatten. Je betaald namelijk alleen het hotel en de vlucht en misschien het ontbijt er nog bij, maar je gaat ook op verkenning. Even naar het museum, even een tour door het Colosseum in Rome, even hier heen, even daar heen. Je geeft toch weer geld uit. Ook is het eten en drinken vaak duurder in de centra. Dus daarom gaan wij voor een zonvakantie. Nu kun je toch misschien dat leuke strandjurkje kopen.

 

Weinig bagage

Als je naar een warm land gaat hoef je niet veel mee te nemen in je bagage. Het enige wat je nodig hebt zijn strandjurkjes, rokjes, bikini’s, badpakken, slippers en een zonnebril. Als je op citytrip gaat heb je veel meer nodig, want het weer kan zo ineens omslaan en dan sta je in je jurkje en slippers in de regen. Dus heb je ook dichte schoenen nodig, lange broeken, truien, jas en een regenpak. Dus wat ons betreft gaan we voor optie nummer 1.

 

Elegante maxi-jurk van LASCANA                        

 

Lichaam en geest laten rusten

Heerlijk genieten, uitrusten en je hoofd leegmaken. Een zonvakantie is een goede manier om te ontstressen, dus daarna kun jij weer fris en fruitig beginnen aan je werk of studie. Na een citytrip ben je vaak moe van al dat rondlopen en verkennen. Het is daarom niet handig om op citytrip te gaan in een drukke periode. Maar wel handig om op zonvakantie te gaan en heerlijk op je strandbedje te liggen.

 

Eindelijk die nieuwe bikini aan

Wat ons betreft het leukste voordeel aan een zonvakantie! Je kunt die ene leuke bikini(’s) elke dag dragen en aan iedereen showen. Zorg er dus wel voor dat je de perfecte bikini het uitgezocht voor jouw lichaamstype, dan ben jij helemaal klaar voor jouw heerlijke ‘zen’-vakantie!

 

                    

 
 
 
vrijdag 1 juli 2022
Lizz