Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een zomerse geur voor iedereen

Acqua Colonia biedt een fascinerend scala van Eau de Colognes om de wereld met geuren nog mooier te maken en een inspiratie te zijn voor de zintuigen. Geselecteerde essences uit de natuur, die bekend staan ​​om hun positieve effecten op de stemming, werden gecombineerd tot nieuwe en verrassende geurcreaties.

Acqua Colonia

Het ontwerp

Elegant retro-design: De traditionele Molanus-fles accentueert met haar hoogwaardige reliëfveredeling de elegantie van de vijf geuren. Dankzij de zachtgroene verpakking met haar natuurlijke uitstraling komen de stijlvolle botanische tekeningen van de afzonderlijke ingrediënten prachtig tot hun recht. De clou: met de bijgeleverde spraypomp kan de geur niet alleen als splash, maar ook als natural spray worden gebruikt. Dit maakt de geur ook ideaal voor een heerlijke picknick of een dagje uit in de zomer. Draag een vrolijk tuniek erbij en jij bent klaar om te stralen.

Uitstraling

Wij weten al precies waar deze flacon op komt te staan. Namelijk op onze kaptafel die van onze oma is geweest. Het is echt een chique flacon die in al zijn glorie hoort te stralen. Het is gewoon zonde om dit parfum op te bergen in een kast. Daar is 'ie veel te mooi voor. Het merk kenden wij eigenlijk al van vroeger. Onze oma had namelijk ook zo’n geur en de flacon doet ons dan ook meteen aan vroeger denken. Als wij bij oma bleven slapen dan vonden wij het heerlijk om te zien hoe ze zich 's morgens aan het optutten was. De laatste stap was dan altijd dat ene parfum, een parfum van 4711. Om het nu zelf weer te gebruiken is heerlijk.

De flacon

De flacon is van glas met daarin een ruitmotief verwerkt. Hij voelt zwaar en degelijk aan maar laat de flacon niet vallen, want dan ben je alles pats boem in een keer kwijt. Op de flacon vind je een fel etiket die meteen duidelijk weer geeft welke geur er in zit. Wij zouden stiekem wel alle geuren in onze stash willen hebben en ze dan allemaal naast elkaar willen zetten.

 

De flacon

Geur

Wij dachten eigenlijk dat de geur heel typisch en oubollig was. Typisch is het nog steeds, oubollig absoluut niet. De geur is echt heerlijk fris en zoet met een wat zwaardere ondertoon. De geur ruikt erg verkwikkend en is niet té overheersend. ”Een buitengewoon energetische compositie: Mandarin & Cardamom combineert het prikkelende en aangename aroma van mandarijnen met de exotische en kruidige kardemom. Deze geur versterkt, inspireert en zorgt voor een puur geluksgevoel.”

De geur

Conclusie

Wij zijn zeker te spreken over de Acqua Colonia Eau De Cologne. Voor in de zomer kun je de geur gebruiken als een bodysplash vanwege de frisheid. Prijs en verkrijgbaarheid: Voor 170ml betaal je online zo rond de €34,00. 

 

donderdag 10 augustus 2017
Jhemyla
geur, parfum, zomer, Eau de Cologne, Acqua Colonia