Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een zomerse dag in pastel

Eén van de zomerse looks die dit jaar helemaal in is, zijn de pastelkleurige kleding. Denk maar aan de collecties van Ralph Lauren en Lacoste. Allemaal effen pastel kleuren, gecombineerd met, jawel, pastelkleuren. Hierdoor krijg je een lieve en een rustgevende uitstraling op het strand!


Pastelkleuren combineren

Pastel kun je tevens goed combineren met contrasterende kleuren. Denk hierbij aan zwart leren accessoires. Of combineer een pastelkleurig slipje met een stoer bikinitopje met een luipaardenprint. Dit voor de dames die houden van wat uitdaging! Wat voor de jongere meiden erg leuk is, zijn pastelkleurige badkleding gecombineerd met neonkleuren, ook een kleur die dit jaar onmisbaar is. Je kunt subtiele neon accessoires gebruiken, maar je kunt ook all the way gaan. Lekker opvallen mag ook wel een keer, toch!

Nude look

Een nude look is een frisse, natuurlijke en een echte beach look waar je echte schoonheid mooi naar voren komt. Deze look vind ik heel erg passen als je pastelkleurige badkleding aan hebt. Je hebt hierbij maar een heel klein beetje make-up op, een mooie lipgloss of een beetje bruine oogschaduw is al meer dan genoeg! Je ziet er stralend uit voor je nieuwe zomerse (strand)dag.

Glimmen in de avondzon door pailletten

Dus doe maar gauw je hakken uit en ga met je voeten in het heerlijke zand! Geniet ’s middags heerlijk van de zon in je nieuwe strandjurk. ’s Avonds kun je een prachtige omslagdoek erbij aantrekken, voor als het wat frisser wordt. Met twinkelende pailletjes zorg je er voor dat elke avond een feest wordt! 


 
 

maandag 29 juli 2013
Lisa
pastel kleding, pastelkleurig, nude look, beach look, pailletten, pailletjes, rustgevend