Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een moeder en dochter stranddag

 

Een dochter & moederdagje, iedereen kent deze dagen wel. Een heerlijke dag die de meiden van het gezin samen doorbrengen. Op een dag met zomerse tempraturen is een dagje strand altijd een goed idee! Lekker spelen en zonnen op het stand en heerlijk dobberen in het water.

 

De kleintjes


Soms is het ook wel even lekker om met de allerkleinsten op stap te gaan. Een gezellige dag samen met je kind is altijd leuk. Wel is het belangrijk dat je je kleintje goed in de gaten houd tijdens een dagje strand. De zee zal te wild zijn voor je kleine meisje om alleen in te gaan zwemmen. Blijf dus altijd in de buurt zodat er niets kan gebeuren. Voor de veiligheid kun je je kleintje voorzien van zwembandjes zodat ze blijft drijven op het water.

 

 

Bescherming tegen de zon

Als je naar het strand gaat, dan doe je dat vast en zeker maar om één rede. Namelijk, de zon. Een dagje op het strand en de zon zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Maar zorg er wel goed voor dat je jezelf en je dochtertje goed beschermt tegen de kracht van de zon. Als je even niet goed oplet, dan kan het zo zijn dat jullie verbranden door de krachtige zonnestralen. Zonnebrand is dan ook een item wat er absoluut niet vergeten mag worden als je een dagje het strand bezoekt. Smeer over de gehele dag goed door, zo zorg je ervoor dat je huid gezond blijft. Je kunt er ook voor kiezen om je dochtertje zonwerende kleding te laten dragen, zo hoef je minder op te letten of er wel goed ingesmeerd is.

 

De zwemoutfits

Bij een dagje strand kan leuke zwemkleding natuurlijk niet ontbreken. Als meisje en vrouw is de keuze in zwemkleding reuze. De badpak en een bikini zijn de meest populaire zwemkleding onder de dames. Bikini`s zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je halterbikini`s of bandeaubikini`s. Om er een echte moeder- dochterdag van te maken is het leuk dat er matchende kleding gedragen wordt. zo ziet gelijk iedereen dat jullie bij elkaar horen.

Veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAXFlatterend Opera badpak voor grote en kleine maten met sportieve strepen

 

Schoenen

Op het strand en in het water is wel meer te vinden dan alleen zand. Er liggen ook allerlei schelpjes en andere zeedieren zoals krabben en kwallen. Als je in iets scherps stapt met je blote voeten kan dat als erg pijnlijk ervaren worden. De pijn verpest dan gelijk de leuke dag aan het water. Om dit te voorkomen is het handig dat je je voeten beschermt. Waterschoenen zijn er speciaal voor gemaakt om jouw voeten te beschermen tegen scherpe voorwerpen op de ondergrond.

Plezier

Een dagje op het strand is natuurlijk heerlijk, lekker uitwaaien en genieten van elkaars gezelschap. Als je op het strand bent, dan ga je uiteraard ook even een duik nemen in het water. Om extra plezier te hebben, is het misschien een leuk idee om een luchtbed mee te nemen. Door de golven is het onmogelijk om er op te blijven liggen, maar dat maakt het extra spannend en leuk.

 
zondag 21 juni 2020
Lizz