Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een eerste indruk met je outfit

De eerste dag op je nieuwe werk, een klas vol met nieuwe studiegenoten of voor het eerst naar een feestje bij je schoonfamilie. Er zijn genoeg momenten in je leven, waarbij je nieuwe mensen ontmoet op wie je graag een goede indruk wilt maken. Om het beste uit jezelf te halen is het van belang dat je lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt. Een outfit kan daaraan een belangrijke bijdrage leveren! Doorloop de volgende stappen en vind de perfecte outfit voor jouw spannende situatie.
 

Stap 1: Wat ga je doen?

Bedenk voordat je een outfit gaat uitkiezen wat je gaat doen en in welke omgeving je straks terecht komt. Denk bijvoorbeeld wanneer je gaat solliciteren na over wat voor soort bedrijf het is en of je formeel of misschien juist beter informeel gekleed kunt gaan. Wanneer je op introductie week van je nieuwe studie gaat, is het tevens belangrijk na te denken over de activiteiten die je straks gaat doen. Wanneer je een behoorlijk stuk moet wandelen, maar nou net je nieuwe hakken had aangetrokken, kun je je behoorlijk ongemakkelijk voelen!
 

Stap 2: Uitstraling is alles

Als je een goed beeld hebt van de omgeving waarin je terecht gaat komen en het soort mensen waarmee je te maken krijgt, kun je gaan nadenken over wat je graag wilt uitstraling. Bedenk of je juist wilt opvallen of liever wat meer op de achtergrond blijft. Wil je graag professioneel overkomen en gezag uitstralen? Ga dan voor een neutrale look met bescheiden hakje onder je schoenen. Wil je wat meer je persoonlijkheid laten zien? Laat deze dan doorschemeren in je accessoires. Ga voor een opvallende ketting of pak het subtieler aan met hippe print. 
 

Stap 3: Verbloem je onzekerheden

Natuurlijk zijn er altijd wel een paar puntjes waar je iets minder zeker over bent. Gelukkig is het meeste heel eenvoudig te verbloemen met de juiste kleding. Ben je bijvoorbeeld wat klein van stuk? Ga dan voor een lange kokerrok tot net over je knieën en een paar hoge hakken om lengte te creëren. Wanneer je erg lang bent en je hierdoor soms wat ongemakkelijk voelt, kun je door het dragen van lange tops of jasjes je lengte breken, waardoor je minder lang lijkt.
 

Stap 4: Accentueer ja sterke punten

Gelukkig hebben we ook veel om trots op te zijn en dit willen we natuurlijk duidelijk naar voren laten komen. Wanneer je bijvoorbeeld een perfect zandloper figuur hebt, accentueer je dit door het dragen van een strak jurkje of nauw sluitende top met een kort jasje. Ook kan het zijn dat je super trots bent op je mooie lange benen. Draag een kort rokje of jurkje (natuurlijk wel met gepaste lengte voor de betreffende gelegenheid) en show ze!
 

Stap 5: Contrast

Naast het soort outfit is ook kleur en contrast een belangrijk aspect bij het uitkiezen van de perfecte look. Wanneer je weinig contrast in je gezicht hebt, kun je het beste gaan voor tinten die dicht bij elkaar liggen. Als je juist veel contrast in je gezicht hebt (bijvoorbeeld donker haar en blauwe ogen), dan is het juist mooi om dit contrast ook terug te laten komen in je outfit. Kies bijvoorbeeld voor een outfit in basic kleur en maak hem opvallend met een felgekleurde sjaal, tas of misschien wel een opvallend telefoonhoesje.
 
 
 

6. Zelfverzekerd op het strand 

 
Veel vrouwen zijn op het strand wat onzeker over hun lichaam. Om je zo zeker mogelijk te voelen kun je wat tips toepassen op het gebied van kleden. Zo kun je je kleden naar je figuur. Er zijn vier soorten figuren: Appel, peer, recht en de zandloper. Als je jouw figuur leert kennen en daarop je zwemkleding aanpast, dan voel je je direct een stuk zekerder. Daarnaast is het heerlijk om over je bikini een luchtige pareo te trekken. Niet om jezelf te bedekken, maar omdat het luchtig is, chique staat en zorgt dat jij niet verbrandt. De belangrijkste tip, de moed van imperfectie ‘laat gaan wie je denkt te moeten zijn’. 
 
 
donderdag 30 juni 2016
Jhemyla
indruk, outfit