Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een dagje strand in eigen land

Het is zomervakantie en veel Nederlanders plannen een staycation: Op vakantie in eigen land. Een perfecte gelegenheid om te ontdekken wat Nederland te bieden heeft. Als je de volle schoonheid van Nederland wilt ervaren, mag een dag je strand zeker niet ontbreken. Op naar de perfect dagje strand in eigen land.

 

Strandfiles

Elk jaar staan er duizenden Duitsers in de file om naar de Nederlandse stranden te gaan. En dat is eigenlijk niet zo gek, want ons land heeft prachtige stranden. Denk maar aan de eindeloze stranden van Schiermonnikoog, de gezellige strandtenten en prachtige natuurgebieden bij Bloemendaal of de hoge duinen van Schoorl. Er zijn volop plekken om uit te kiezen. Je kunt eigenlijk geen verkeerde keus maken. Zodra je het strand op loopt, begint het genieten. Nu hoef je alleen nog maar te zorgen voor goede spullen, zodat je dag helemaal perfect wordt.

 

Kleren maken de man (en vrouw)

Natuurlijk wil je er op het strand op je best uit zien. En je wilt je goed voelen. Dat kan alleen als je een goede outfit hebt. Soms denken mannen dat badkleding voor mannen saai is. Maar is dat zo? Probeer eens een sportieve zwemshort waarmee je niet alleen de show steelt als je in het water bent, maar ook als je met vrienden en vriendinnen een potje beach-volley speelt. Handig dat de stof snel droogt en mooi om je benen valt!

Voor vrouwen is er ook volop keus. Heb je al een mooie bikini? Of ben je je coronakilo’s nog niet helemaal kwijt en ga je liever voor een stijlvol badpak? De keuze is reuze. Voor elk lichaam is er een perfecte stijl te vinden.

 

Modellerend badpak van Venice Beach in zwartSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdrukSportief LASCANA badpak met prachtig rugpand | blauw of rood

 

Lekker flaneren

Je krijgt pas echt een vakantiegevoel als je lekker langs het strand kunt flaneren. Langs de branding, door de duinen of in de richting van de strandtent. Of loop je liever een stuk langs de boulevard, met alle strandtentjes en gezelligheid? Wat je ook doet, vergeet niet om comfortabele slippers, sandalen of flipflops aan te doen. Die geven je namelijk net even wat meer het gevoel dat je op vakantie bent. Zie je het voor je?

 

 

Strand, zee en... zon

Als je op het strand bent, is niets zo verraderlijk als de zon. Ken je dat? Het is mooi weer, de zee is fris, de wind is verkoelend en je hebt het gevoel dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Maar ondertussen doen de zon haar werk. Of richt de zon schade aan. En niet zo’n beetje ook! De kracht van de zon aan zee is niet te onderschatten. Als je je niet insmeert met een zonnebrandmiddel, kun je flink verbranden. Neem altijd goede zonnebrand mee om je te beschermen tegen de zon. De zon is je vriend, maar ook soms je vijand!

 

LASCANA strandjurk met paisley-dessin

 

Tevreden naar huis

Een dag aan het strand voelt als een minivakantie. Als je voldaan naar huis rijdt, heb je het gevoel dat je een week weggeweest bent. Wat is het heerlijk om te ontdekken dat je zo dicht bij huis het gevoel kunt hebben dat je echt op vakantie bent. Morgen weer?

vrijdag 10 juli 2020
Lizz