Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een dagje naar het strand!

Goed nieuws: het weer wordt weer beter! De komende dagen schieten de temperaturen omhoog en de zon zal zich weer een stuk vaker laten zien. Iedereen die zijn bikini al heeft opgeborgen kan hem weer uit de kast trekken, want het wordt bikiniweer! 
 
Mooi weer is natuurlijk dé gelegenheid om heerlijk naar het strand te gaan! Aan de Nederlandse kusten is het heerlijk vertoeven met een koel briesje. Ook als je even klaar bent met de zon kan je je in een strandtent onder een parasolletje prima vermaken! Lekker een ijsje of een lekker drankje met zee geluiden op de achtergrond? Niet verkeerd als je het mij vraagt!
 
Maar misschien hou je helemaal niet van de zee, of woon je er veel te ver vandaan. Niet getreurd, ook het openluchtzwembad is een prima verblijfplaats om zo’n lekkere zomerdag! De hele middag van alle glijbanen en duikplanken af en daarna lekker in het zonnetje opdrogen onder het genot van wat lekkers is ook helemaal niet naar!
 
 
 
We willen je natuurlijk niet deprimeren, maar de zomer loopt langzaamaan toch echt op zijn eind. We hopen natuurlijk op een heerlijke nazomer, maar dit kunnen zo de laatste echte bikinidagen van het jaar worden. Nog een reden om dit weekend extra te genieten!
Hoe breng jij dit soort heerlijke zomerse dagen het liefst door? Zoek je verkoeling bij het water, of blijf je juist lekker binnen? Of misschien doe je wel heel wat anders? Laat het ons weten op onze facebookpagina, we zijn heel erg benieuwd! 
 
 
Het enige wat jij hoeft te doen is heerlijk genieten! Wij wensen je alvast heel veel plezier!
 
 
vrijdag 21 augustus 2015
Jinke
strand, zwembad, zomer, zon