Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een complete strandoutfit onder de 50 euro!

Als het zonnetje schijnt, het zomerse weer er aan komt en de zomervakantie al bijna voor de deur ligt, willen wij natuurlijk niets anders dan naar het strand in onze zomerse strandkleding! Wat worden we toch blij van de zon, zee en het strand. Een cocktail erbij en een heerlijk hapje eten bij één van de strandtenten maakt de dag compleet! Waar wij ook erg blij van worden is de zomerse kleding die in de uitverkoop is of gewoon heerlijk goedkoop is. Want welke girl wil dat nou niet? Er fashionable uitzien op het strand voor helemaal niet zoveel geld? Het geld dat je overhoudt kun je nu uitgeven bij één van de strandtenten!

We love sales!

Zelf vind ik het heerlijk om shorts te scoren voor maar €10,- of een lange jurk vinden met een hoge split voor maar €20,-. Niets mis mee als je het mij vraagt! Daarom hebben wij van Zwemkleding.nl voor jou de beste strandlook uitgezocht die onder de 50 euro blijft. Reden om een extra stranddagje erachteraan te plakken, niet waar?

Best budgetlooks!

Ik heb gekozen voor een classy look, een prachtige strandjurk van Beach Time. Nu voor maar €19,99! Hierbij kun je heel gemakkelijk tot €50,- euro komen aan classy slippers en misschien lukt het jou ook nog wel om binnen de €50,- een classy zonnebril uit te zoeken!

 

 

Ook een wit jurkje is prachtig. Stel je eens voor jij in deze witte jurk op een parelwit strand? En voor een bedrag van maar €24,99 kun jij ook nog eens een handige zonnebril van Pieces, voor maar €16,99, erbij halen!

 

 

Soms is het ook ideaal om gewoon eventjes snel een tuniekje over je bikini heen te dragen. En als je een keer geen zin heb om uren voor de spiegel te staan, met een strandtuniek zie je er in een paar seconden erg stijlvol uit! Een erg handig kledingstuk dus: je kunt het aantrekken als het wat frisser wordt, je kan het aantrekken als je na het zonnen eventjes een ijsje wil halen bij de strandtent of als je gewoon snel wil aankleden, haar in de knoet en voilà, je bent klaar voor deze zomerse dag!

 

 

Welke look vind jij het mooist? Wij hopen dat wij jullie hebben geïnspireerd om met een maximaal bedrag van €50,- een heel leuk outfit te scoren!

 

 

 

dinsdag 26 mei 2015
Lisa
standoutfit, strandlook, strand, beachlook, look, outfit, zomeroutfit, zomerlook, summerlook, beach, budget