Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een badpak kopen of toch een bikini?

 

Het kan voorkomen dat je gaat twijfelen als je nou een nieuw badpak of bikini moet kopen voor de vakantie. Ook al is het lastig om op vakantie te gaan in de tijd waarin wij nu leven. Na Kerst is het de tijd waarin d meeste mensen naar een werk land om te genieten van het strand of te zwemmen. Wanneer het tijd is om naar het strand of het zwembad te gaan heb je veel opties om uit te kiezen als het op zwemkleding aankomt. Soms kunnen de opties je in de war brengen, omdat je probeert te beslissen wat de beste look voor je is. Je moet ook niet alleen maar aan de look denken want het soort stof is ook erg belangrijk.

 

Wil je een kleurtje?


Een groot voordeel van een bikini is natuurlijk dat je een lekker kleurtje kan krijgen. Bij een badpak kan je buik natuurlijk niet bruin worden. Een ander voordeel is dat je kleinere borsten makkelijker meer volume kan geven met een bikinitopje dan met een badpak. Met een badpak kun je jezelf ook wat langer laten lijken. Eerder was de keuze tussen een badpak of bikini veel makkelijker, toen waren bikini’s met veel kleuren, dessins en uitvoering, terwijl badpakken vaak alleen zwart, dat is nu al lang niet meer het geval.

 

LASCANA Beugelbikini met chique pailletten (2-delig)Veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAX

 

Voorbereiden

Bekijk thuis alvast goed je figuur. Wat zijn de punten die je graag wilt benadrukken? En wat mag wat jou betreft wel wat minder opvallen? Maak je niet te druk om jouw minpunten. Voor jou zijn ze groot terwijl ze bij een ander helemaal niet opvallen. Als je deze punten weet wordt het alleen maar makkelijker om te slagen met een nieuw badpak of bikini.

 

Beugelbandeautop met zomerse printHandgeborduurd geel beugelbadpak van Chilla in bandeau-stijl Stralend badpak van LASCANA

 

Badpakken

Begin 20ste eeuw waren badpakken erg lang en conservatief, sommige hadden zelfs gewichten in de naden zodat ze onder water niet omhoog zouden komen. Net zoals met andere kleding is ook zwemkleding erg veranderd in de loop der jaren. Vandaag de dag varieert het van conservatief tot erg onthullend. Badpakken bestaan uit een stuk en bedekken het grootste gedeelte van het lichaam met bandjes over de schouders om het pak op zijn plek te houden.

 

Sportief LASCANA badpak met prachtig rugpand | blauw of roodCorrigerend bpc selection badpak met prachtige pauwenveer printKleurrijk badpak met wikkellook

 

Bikini’s

Bikini’s zijn gemaakt met minder stof en bedekken minder lichaam dan een badpak. Bikini topjes kunnen verschillen in voorkomen. Ze kunnen strapless zijn, met bandjes of in halter vorm. Bikini broekjes kunnen high-waist, low rise of andere verschillende snedes hebben. Er zijn ook verschillende soorten en stijlen om van te kiezen, je kunt de topjes en broekjes natuurlijk mixen.

 

 

Laat je niet verlijden door Instagram

Het is heel verleidelijk om jezelf te gaan vergelijken met de modellen op Instagram, doe het niet! Iedereen heeft zo wel zijn imperfecties. Denk maar eens goed na, is er wel iemand die perfect is? Ook fotomodellen hebben last van sinaasappelhuid. Bijna alle foto’s worden wel een keer door de computer gehaald om bewerkt te worden voordat ze geplaats worden. Uiteindelijk ben je niet de enige die in het pashokje twijfelt of je wel in je bikini past. Dus twijfel niet aan jezelf en ga je helemaal niet vergelijken want het is helemaal niet nodig!

vrijdag 27 november 2020
Eline