Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Duik het nieuwe jaar in!

Oh heerlijk toch, een NIEUW jaar, een nieuwe frisse start, nieuwe voornemens, nieuwe dingen. Wij doen het ook, het nieuwe jaar induiken. Met weer heel veel fantastisch mooie zwemkleding, de meest trendy bikini’s en de mooiste zwembroeken en badpakken en ga zo maar door. Daar word je toch blij van, met al die mooie kleuren en ontwerpen en altijd weer iets anders en nieuws om van te genieten. En als je het eens helemaal anders wilt doen, duik dan eens letterlijk het nieuwe jaar in. Nee, niet alleen met de nieuwjaarsduik, maar ga winterzwemmen
 
Duik het nieuwe jaar in!

Winterzwemmen,  goed voor lijf en geest
 
Ja, je leest het goed en ja, het bestaat! Nooit van gehoord? Dus niet alleen zwemmen als het mooi weer is, maar ook als het slecht weer is en k-k-koud. Er zijn mensen die het doen, en wie weet kunnen ze jou wel inspireren dit ook te doen. Last van een winterdip of erger; last van een depressie? Dan zou winterzwemmen wel eens een heilzame werking kunnen hebben. Wanneer je dagelijks in zee zwemt of in een meer dicht bij jou in de buurt, dan geeft dit  opbeurende prikkels aan je huid en aan je hersenen. Het proberen waard dus!

Zwemmen in koud water houdt je fit

Het is bekend dat zwemmen gezond is, maar zwemmen in koud water is nóg gezonder. Niet alleen is het goed voor je gewrichten omdat deze tijdens het trainen niet belast worden, het is ook goed voor de spieren en bij kou verbrand je zelfs nog meer calorieën waardoor een uur zwemmen gelijk staat aan een tocht van uren op de fiets. Tel uit je winst! Let alleen wel op dat je niet onderkoelt raakt. Lees daarom van te voren goed na op internet waar je op moet letten bij zwemmen in koud water.

Wetsuits houden je warm

Is het zwemmen in koud water met alleen maar je bikini aan je iets te gortig, dan heb je altijd nog een wetsuit die je aan kunt trekken. Met een wetsuit blijf je ook in koud water aangenaam warm. Het scheelt ook dat je je niet hoeft om te kleden na het zwemmen. Je droogt  gewoon even je pak met een handdoek, je trekt je kleren erover aan en thuis stap je lekker onder een warme douche. Je hebt dit soort pakken in allerlei soorten en maten, met lange mouwen, korte mouwen, speciaal voor surfers, wetsuits met lange pijpen etc. Er zit er altijd wel eentje bij die naar je smaak is.

Zwemmen kan altijd

Heb je er al zin in, in zwemmen? En kan je niet wachten op het testen en uitproberen van je nieuwe bikini? Denk dan eens aan winterzwemmen en of dit misschien iets voor je is. Misschien kan onderstaande video je enthousiast maken. Iets wat je toch ooit eens gedaan moet hebben in je leven, wat vind jij? Heb je het al eens gedaan of vind je het helemaal niets? Laat het ons dan weten via onze facebookpagina, waar we graag met je verder kletsen!
 
 
 
 
maandag 2 januari 2017
Roos
winterzwemmen, wetsuit