Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Droomparadijzen

Stiekem droom ik al een beetje van de zomervakantie en waar ik eigenlijk heen zou willen gaan. Ik ben volgens mij al een beetje laat met boeken, de meerderheid van mijn vriendinnen hebben al hun vakantie vastliggen! Het enige wat bij mij zeker is, is welke van mijn favoriete bikini’s ik mee ga nemen in mijn koffer, hihi. Maar wáár neem ik ze mee naartoe?! Helphelp!
 

Als een Eva in het paradijs

Al surfende op het wereldwijde web kom ik de mooiste bestemmingen tegen. Ik heb voor de meeste droomplekken helaas geen geld. Waar ik mijzelf op betrap is dat ik dan tóch een beetje doorklik op wat voor mooie plekken ik terecht zou kunnen komen als ik wel het geld zou hebben. Zo kwam ik op de website van National Geographic. Sowieso al een geweldige site door de adembenemende foto’s. Zij hebben een top 10 samengesteld van droomparadijzen. Plekken op aarde waar je je tussen de felgekleurde bloemen, wuivende palmen en de heerlijkste kokosnootdrankjes je als een Eva in het paradijs voelt. Tot de top horen natuurlijk wel de Malediven en Hawaï. Ik droom weg bij de mooiste foto’s en zie mijzelf al in gedachten op een luchtbedje dobberen en laat me van te voren natuurlijk heerlijk insmeren met zonnebrand door een plaatselijke hunk. Mmmm…. 

Zomervakantie in eigen land

Back to reality. Ik moet toch echt iets anders bedenken. Ik weet dat de stranden in ons eigen landje ook geweldig kunnen zijn. Met de 250 kilometer lange kustlijn en prachtige duingebieden zou ik echt niet persé naar het buitenland hoeven als strandliefhebster. Waar ik regelmatig te vinden ben is op het strand van Terschelling. Dit eiland heeft een 30 kilometer schoon zandstrand en heeft de breedste stranden van West-Europa. Als de zon schijnt en de temperaturen aangenaam zijn dan waan je je er echt in het buitenland! En als het buiten echt een beetje te kil is voor een duik in de zee dan pak je je badpak of bikini uit je koffer en duik je in het overdekte zwembad. 
 
Ik denk dat ik er wel uit ben voor deze zomervakantie. Ik heb er echt zin in! 

Tip om in de stemming komen

Hebben jullie al je vakantie geboekt? Of ga je lekker thuis relaxen? (dat kan natuurlijk ook). Het duurt natuurlijk nog wel een tijdje, maar om in de stemming te komen helpt het echt om eens lekker te gaan rondsnuffelen op deze site boordevol zonnige bikini’s, badpakken en bijvoorbeeld tankini’s. Of waag een kans en doe mee met onze supervette actie op Facebook en win een badpak of bikini! Het kan nog tot donderdag 14 april! Doen hoor!
 
 
maandag 11 april 2016
Roos
Droomparadijzen, vakantie, zomervakantie