Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Dr. Organic Virgin Coconut Shampoo en Conditione

Een tijd geleden waren we op het evenement van Dr. Organic en kregen we een prachtige goodiebag mee. Dr. Organic streeft ernaar organische ingrediënten te gebruiken waar mogelijk. Wanneer een organisch ingrediënt niet gebruikt kan worden, wordt er gezorgd voor een zo duurzaam natuurlijk alternatief. Wij namen de shampoo en conditioner mee op vakantie om ze daar voor jullie te testen.

Dr. Organic Virgin Coconut Oil oil shampoo & conditioner

Deze rijke vochtinbrengende shampoo combineert de voedende eigenschappen van kokosolie met een cocktail van organische essentiële oliën en fruitextracten, zoals sinaasappel-extract en mango-extract. Het stimuleert de keratinevezels van het haar, waardoor het haar er voller, levendiger en gezond uitziet.

Deze hydraterende conditioner dringt diep tot in de keratinevezels van het haar door. Het bevat een mix van bioactieve en biologische ingrediënten, zoals sinaasappel-extract en bergamotolie, waardoor het haar gevoed en verzorgt wordt en er gezond uitziet.

 De verpakking ziet er standaard uit, maar met de juiste informatie. Gewoon niet te veel poespas, net als het merk zelf. De geur (kokos) is echt heerlijk! Ook de substantie werkt erg fijn, al was het in het begin wat wennen. Het schuimt minder dan we gewend zij. Zodra je hier aan gewend ben is het erg fijn. Wij gebruikte de shampoo letterlijk elke dag vanwege het chloor en de zon. De shampoo is prima te gebruiken voor elke dag.

 

Nu komen we aan bij onze favoriet namelijk de conditioner. Ons haar was op vakantie ontzettend stug en beschadigd. De conditioner, ook weer met een heerlijke geur, zorgde er voor dan ons haar lekker zacht werd en er nog goed uitzag. Soms gebruikte wij de conditioner zelfs twee keer op een dag! Natuurlijk doen wij dat thuis niet, maar alleen op vakantie. Wij kunnen deze lijn dan ook echt aan iedereen aanraden. Vind jij kokos echt verschrikkelijk? Dan raden wij aan om te kiezen voor een andere geur.

 

 

Dr Organic producten zijn:
• vrij van parabenen
• vrij van Sodium Lauryl Sulphate (SLS)
• gecertificeerd BioActive om de functionaliteit van de ingrediënten te garanderen
• niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten
• vrij van schadelijke chemicaliën
• vrij van minerale olie (zoals paraffine en petrolium, in plaats daarvan worden plantaardige olie en extracten gebruikt)
• vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten

 

Wij kunnen de producten ECHT aanraden. De verpakkingen zijn stevig waardoor je ze gemakkelijk mee kan nemen op vakantie. De klik dop zorgt ervoor dat je niet teveel gebruikt in één keer. De substantie is in het begin wat wennen omdat het minder schuimt, maar dat went gelukkig snel. Een heel groot pluspunt is de geur!  Wij zullen de producten zeer zeker opnieuw kopen, maar er is een maar… De prijs is niet heel goedkoop dus daarom zouden wij persoonlijk op een aanbieding wachten.

 


 

Prijs 
Shampoo €9,99
Conditioner €9,99

Te koop bij:
De tuinen 

woensdag 1 juni 2016
Jhemyla
Dr. Organic, review