Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Dr. Organic Moroccan argan oil body wash

Dr.Organic

  • Streeft ernaar organische ingrediënten te gebruiken waar mogelijk. Wanneer een organisch ingrediënt niet gebruikt kan worden, wordt er gezorgd voor een zo duurzaam natuurlijk alternatief.
  • Maakt gebruik van bio-actieve extracten, om er zo zeker van te zijn dat elk product een zo natuurlijk mogelijke werking heeft.
  • Vermijdt ingrediënten die bekend staan vanwege hun negatieve effecten zoals parabenen, SLS, SLES, PEG's, sulfaten, synthetische parfum en kleurstoffen.
  • Gebruikt geen dierlijke ingrediënten. Alle producten zijn geschikt voor vegetariërs. In sommige producten wordt gebruik gemaakt van bij-producten van dieren, zoals honing, royal jelly en melk proteïne.
  • Gebruikt plantaardige oliën en extracten.
  • Gebruikt geen gemodificeerde producten.
 

Productbeschrijving Body Wash

Deze rijke hydraterende bad & douchegel voor dagelijks gebruik is doordrenkt met biologische Marokkaanse Argan olie, een ongelooflijk rijke bron van vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren. Door het combineren van deze unieke natuurlijke ingrediënten met een mix van bioactieve en biologische ingrediënten, zoals Aloë Vera bladsap en oranje fruitextracten, voelt de huid gehydrateerd, versterkt en weer als nieuw aan. 
 

Verpakking en substantie

De verpakking is vrij luxe en lijkt uit een wellness center te komen. De uitstraling doet je ook meteen aan een hammam en Moroccan argain oil denken. De flacon is van hard plastic, maar niet te hard. Is dit wel het geval dan krijg je vaak het product er niet uit. De flacon bevat een eenvoudige klikdop die je zelfs met natte handen gemakkelijk openkrijgt. Als je deze openklikt komt er een heerlijke volle en warme geur tevoorschijn. 
 
De geur is erg sterk en moet je toevallig aanspreken. Wij vinden het een heerlijke warme geur. De body wash is dun en vloeibaar en smeert gemakkelijk over je lichaam. Wanneer je dit doet ontstaat er een rijke schuimlaag op je lichaam wat een heerlijk gevoel geeft. De geur blijft lichtjes en subtiel hangen zodra je weer de douche uitstapt. 
 
 
Dr. Organic Moroccan Argan Oil body wash
 
Resultaat en conclusie 
 
Na het douche is onze huid heerlijk zacht en gevoed. Door de geur en substantie merken wij echt dat het een luxere douchegel is. Daarnaast is die ook geschikt voor in bad. Twee vliegen in één klap dus. Eigenlijk drie want je kunt het ook gerust als shampoo gebruiken. Op de verpakking staat dat die ook anti-aging is, maar dit kunnen wij helaas niet testen of bevestigen. Het is zeker geen goedkope body wash, maar door de rijkheid en veelzijdigheid van het product al haar geld waard. Wij raden je dan ook zeker aan op de website te snuffelen. 
 
De Moroccan argan oil lijn heeft nog zestien andere producten binnen haar lijn. Zoals bijvoorbeeld de Dr. Organic Moroccan Argan Oil hair treatment conditioner waar wij heel nieuwsgierig naar zijn.
 
Te koop bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) voor de prijs van € 10,99 (250ml). Nu loopt er tijdelijk een actie waarbij je het tweede product voor 1 euro ontvangt. Dus heb je twee van die heerlijke flessen body wash voor € 12.
 
dinsdag 7 juni 2016
Jhemyla