Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Dove ultime nourishment

Wereldwijd heeft één op de tien vrouwen natuurlijk golvend of krullend haar. Maar als je hen vraagt wat ze mooi haar vinden, dan geeft maar liefst 92% de voorkeur aan glad, steil en glanzend haar. De helft van deze vrouwen zou zelfs graag haar krullen inruilen voor steiler en beter handelbaar haar. Terwijl krullen juist zo leuk en veelzijdig zijn: ze zijn vrolijk, romantisch of juist tegendraads én vol volume: Celebrate your curls! Het verzorgen van natuurlijk krullend en golvend haar is wel een echte uitdaging. Krullend haar heeft een andere structuur dan steil haar en daardoor andere eigenschappen. Door de bochten in krullend haar staan een deel van de haarschubben open, waardoor het haar ruw aanvoelt en makkelijker vocht verliest. Anders dan bij steil haar is de frictie tussen de haren groter waardoor krullend haar makkelijker beschadigt raakt. Met als gevolg droger en stugger aanvoelend haar.

 

Ultime Nourishment lijn

Ultime Nourishment is de meest voedende haarlijn van Dove tot nu toe: krullen worden heerlijk zacht, gedefinieerd en handelbaar. De lijn is rijk aan nutriënten, proteïnen en bevat bovendien Buriti-olie: een unieke oliesoort, afkomstig van de Braziliaanse Buritiboom. De voedende olie is rijk aan Omega 9 en helpt je krullen van binnenuit diep te voeden, met als resultaat prachtig haar en krullen die je tot wel 72 uur onder controle hebt bij gebruik van shampoo, conditioner en crème.

 

Dove ultime nourishment shampoo en conditioner

Reinig je golvende of krullende haar op milde wijze met deze Dove Ultime Nourishment Shampoo. De shampoo met nutriënten, proteïnen en Buriti-olie voedt en versterkt je haar, maakt het handelbaar en zacht en soepel. De shampoo ruikt echt heerlijk en lijkt op een soort kokos geur. De substantie voelt ontzettend prettig aan is gemakkelijk te verdelen door het haar. Vaak genoeg gebruiken wij ook alleen de shampoo zonder conditioner omdat de geur dan zo heerlijk blijft hangen. Ons haar wordt op een milde manier gereinigd waardoor de structuur van ons haar niet beschadigt. Wij gebruiken dagelijks een shampoo dus dit is voor ons heel erg belangrijk. 

 

Hydrateer en ontwar je golvende of krullende haar met deze Dove Ultime Nourishment Conditioner. De conditioner met nutriënten, proteïnen en Buriti-olie voedt en versterkt je haar, maakt het handelbaar en zacht en soepel. De conditioner ruikt minder lekker dan haar ‘zusje’ hierboven, maar zorgt er wel voor dat je haar heerlijk glad aanvoelt. Wij gebruiken er altijd extra veel van zodat wij ons haar na het wassen niet meer pluisvrij hoeft te maken. Dit doet de conditioner al voor ons. De verpakking is ook echt een plaatje wat het gebruik ervan nog leuker maakt. Tot nu toe hebben wij bij de shampoo en conditioner nog geen nadelen kunnen vinden. 

 

Dove ultime nourishment serum

Het serum is een product wat wij naar alle eerlijkheid heel erg weinig gebruiken. Wij vergeten het vaak in te brengen terwijl het juist zo’n goed product voor ons haar is. Wij hebben last van pluizig haar en een serum verhelpt dit toch heel vaak. Zodra wij het product in gebruik hadden vond wij het prettig werken. Niet plakkerig, brengt gemakkelijk aan en ruikt ook lekker.

 

Conclusie 

De shampoo en conditioner zijn echt in één woord top. Zeker met de zomer in aantocht zijn deze producten perfect geschikt voor zomer, zon, zee en strand.  De verpakkingen zien er super mooi uit. Iets wat bij andere merken vaak niet het geval is. Dove heeft zoals altijd oog voor detail en dat maakt het gebruik ervan toch leuker. De substanties voelen prettig en brengen ook gemakkelijk aan in het haar. De geur is van beide producten heerlijk, al heeft de shampoo onze voorkeur. Wij denken dat de producten ook gebruikt kunnen worden door vrouwen die geen krullen hebben. Het serum is ook een goed product maar blijft op de één of andere manier toch vaak links liggen waardoor wij het vergeten te gebruiken. 

 

 

donderdag 3 maart 2016
Jhemyla
Dove, Review