Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Dove Summer Revived

 
De herfst staat letterlijk voor de deur en dat betekent dat onze kleur weer gaat verdwijnen. Een tijd geleden ontvingen wij de Dove Summer Revived lijn en nu wij deze bijna dagelijks gebruiken is het hoog tijd voor een review. 
dove
 

Dove Summer Revived

De lotions zijn verrijkt met Cell-Moisturisers™, onze nieuwste ontwikkelingen in dermatologische verzorging. Deze essentiële hydraterende bestanddelen zijn verkregen uit oliën van natuurlijke zaden en nu voor het eerst gecombineerd met natuurlijke zelfbruiners met als resultaat een heerlijke zelfbruinende bodylotion die je huid hydrateert en een natuurlijk kleurtje geeft.  Geniet van een gladde, gehydrateerde huid met een natuurlijk ogend zomers tintje.
 
Als eerst willen wij het hebben over de prachtige verpakking. De verpakking ziet er professioneel uit en oogt naar onze mening ook luxe. Het is alsof je de spa naar je eigen huis haalt en dat verdient zeker pluspunten. Niet alleen het uiterlijk verdient pluspunten, maar ook de dop verdient pluspunten. De dop lekt namelijk niet en dat is erg prettig. Wij hebben al genoeg producten gehad waarbij de dop naar verloop van tijd begon te lekken. Dit is bij de Dove Summer Revived  bodylotion absoluut niet het geval.
 
De producten ruiken net als elk ander product van Dove, gewoon heerlijk. Wij zijn nu nu eenmaal een Dove fan en zal dat ook altijd blijven. De producten zijn zacht, luxe en werken altijd prettig. De Dove Summer Revived ruikt echt naar zomer. Als je het product ook op je huid smeert dan gaan je gedachten meteen naar zwoele zomeravonden, heerlijke wijntjes en een licht zomeravond briesje langs je oren en dat is wat we willen in de herst. Het heeft iets weg van zonnebrand vind ik(de luxe zonnebrandproducten). 
 
Wij gebruiken het product om de dag en het liefst als we uit de douche komen. Als we onze huid helemaal droog gemaakt hebben dan smeren wij ons hele lichaam in. Het plakt niet en smeert gemakkelijk uit. Verder trekt de Dove Summer Revived snel in de huid wat erg prettig is. Niemand zit te wachten op kleding die viezig aan je huid blijven plakken of bruine vlekken in je kleren. Gelukkig is dit dus niet het geval en kun je gerust je kleren direct aandoen. Wel wassen wij altijd goed mijn handen na gebruik, puur voor de zekerheid. Een tip van ons, scrub eerst je huid goed voordat je het product aanbrengt, die zorgt voor een nog mooier resultaat. Je huid krijgt een mooi, subtiel kleurtje en je huid voelt heerlijk zacht aan! Zo blijft je zomerse kleurtje ook in de herst en winter behouden. 
 
 
donderdag 22 september 2016
Jhemyla