Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Dove nutrium moisture douchecrèmes

Dove zet zich actief in om het zelfvertrouwen van alle vrouwen, en vooral jonge meisjes positief te beïnvloeden en hen te inspireren om het beste uit hun leven te halen. Dove start een Campagne voor Self-Esteem, waarbij vrouwen overal ter wereld de juiste hulpmiddelen tot hun beschikking hebben om actie te ondernemen. Zo kunnen zij inspiratie bieden aan elkaar en jonge meisjes in hun leven. Het kan zo simpel zijn als het aanmoedigen van een jong meisje in jouw leven of het ondersteunen van het Self-Esteem programma in jouw buurt. Dit kun je doen door een mentor te zijn voor een nieuwe generatie meisjes of door het vieren van echte schoonheid in onszelf en anderen. Zo creëert Dove samen met jou een wereld aan mogelijkheden voor vrouwen en meisjes.

 

De baanbrekende formule bevat de NutriumMoisture™- technologie, een mix van huideigen voedingsstoffen, zoals glycerine, stearinezuur en zonnebloemolie, die helpen om lipidebeschadiging te voorkomen en de natuurlijke beschermingslaag van de huid te herstellen.

 

Verpakking

De verpakking ziet er heel erg mooi en clean uit. Ze voelen stevig en liggen prettig in de hand. Daarnaast is het een etiket die niet loskomt tijdens het douche. Misschien een gek punt om te benoemen maar wij hebben zo vaak meegemaakt dat het etiket begint te ‘rullen’ (is dat het juiste woord?). Verder is het dopje gemakkelijk te open, ook als je vettige handen hebt van andere doucheproducten. Je staat dus niet te struggelen om het dopje open te krijgen. Iets wat wij vaak genoeg heb gehad. Ja dames, het is allemaal zo gemakkelijk nog niet. Als laatste staat alles wat je wilt weten over het product op de verpakking zoals bestanddelen, inhoud en de advies houdbaarheid van het product (12 maanden).

 

 

Werking

De nieuwe formule is verrijkt met een aantal extra verzorgende ingrediënten, en minder prettige bestanddelen als SLES zijn eruit gehaald. Wij vinden de producten ontzettend prettig in het gebruik. De producten maken onze huid heerlijk glad en zorgen voor een aangename geur die een paar uur blijft ‘hangen’. Daarnaast reinigt het ook erg mild dus erg prettig voor de mensen met een gevoelige huid.

 

Conclusie

Wij zijn zeer te spreken over de Dove nutrium moisture douchecrèmes. De verpakking is degelijk en gemakkelijk in gebruik onder de douche. De geur is mild en op een prettig manier aanwezig. Gentle exfoliating vinden wij persoonlijk het minst fijn. De Go Fresh daarentegen is echt onze lievelingsgeur op het moment. Voor een Dove Nutrium Moisture Body Wash betaal je €3,59 (250 ml) of €5,99 (500 ml). Dove is te koop bij drogisterijen en supermarkten. Deze douchegels gaan dan ook zeker naast onze zwemkleding mee in onze strandtas.

 

donderdag 22 juni 2017
Jhemyla