Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Doutzen Kroes is nieuwe gezicht van Hunkemöller

Het hoge woord is eruit! Met trots presenteerde Hunkemöller op 31 augustus 2016 tijdens een persbijeenkomst in Berlijn haar nieuwste merkambassadrice. Na het teasen van de media en na een hoop zinderende geruchten werd het dan eindelijk duidelijk dat de komende 2 jaar niemand minder dan sexy topmodel Doutzen Kroes het nieuwe gezicht van het Nederlandse lingeriemerk zal zijn. Het 31-jarige model gaat tevens lingerielijnen, zwemlijnen en sportlijnen voor Hunkemöller ontwerpen. 

Doutzen’s Stories

Doutzen zal minstens 2 jaar lang ambassadrice zijn, waarbij ze aan de slag gaat als model en ontwerpster. De collecties zullen daarom ook de naam ‘’Doutzen’s Stories’’ krijgen waarbij elke collectie iets over Doutzen zal vertellen. Je zal Doutzen dus regelmatig voorbij zien komen in haar lingeriesetjes of zelf ontworpen zwemkleding. Deze collecties met maten van XS tot en met XL en cupmaten van A tot en met E, zijn al vanaf 27 oktober 2016 online verkrijgbaar.

Doutzen blij met samenwerking Hunkemöller

Dat Doutzen Kroes zelf ook blij is met deze ‘’match made in heaven’’, daar is ze duidelijk over: „Ik ben onwijs trots dat ik de wereld iets meer kan laten zien over mijzelf en mijn passie voor lingerie, dankzij deze collectie. Hunkemöller staat dicht bij mij, het is een merk waar ik mee opgroeide in Nederland.”

Hunkemöller 2017 collectie

Naast lingerie kun je bij Hunkemöller ook terecht voor de leukste bikini's en badpakken die hier op zwemkleding.nl te vinden zijn. Scroll maar eens naar onderen voor een selectie! Wij zijn vooral heel erg benieuwd naar de nieuwe Doutzen Kroes zwemkleding collectie voor Hunkemöller 2017! Jij ook? Be inspired en bekijk alvast onderstaand filmpje, dat belooft toch héél wat voor de volgende collecties?! Wij zijn fan!
 
 

Update je zwemkleding collectie

Maare..Kan je niet wachten? Je kan jouw zwemkleding collectie natuurlijk ook nú al updaten met de Hunkemöller collection die nu online staat!

 
maandag 5 september 2016
Roos
Hunkemöller, Doutzen Kroes, collectie